Kapela Petr Novák Forever

Praha 20. listopadu (PROTEXT)

Muzikanti zakončí turné s písničkami Petra Nováka v Praze.

"Všude vyprodáno, máme z toho obrovskou radost," neskrývá nadšení kapelník Jiří Bláha.

Turné nazvané "Klaunova zpověď 20 let poté" je komorním recitálem složeným nejen z hitů Petra Nováka, ale mapuje celou jeho kariéru a život. Posluchači se tak v netradičních aranžích dočkají hitů Náhrobní kámen nebo Já budu chodit po špičkách... . "Nejsme revival! My těmito koncerty vzdáváme hold tomuto rytíři českého bigbítu," říká kytarista Luboš Muchna.

Posledním koncertem v rámci celého turné je 4. prosince v kostele sv. Jana Křtitele na Kampě. "Chtěla bych poděkovat panu faráři Židlickému za jeho vstřícnost. Jelikož pořadatelé volají a chtějí, aby kapela hrála i v příštím roce, určitě se tomu bránit nebudeme," říká manažerka kapely Halina Němcová.

Kontakt:

Němcová Halina - manažerka

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

ČR-pop-hudba-Novák-Step-d