Jiří Stivín slaví 75. narozeniny

Jiří Stivín

Praha 14. listopadu (PROTEXT)

Jiří Stivín, kultovní postava české hudební scény, oslaví příští týden 75.narozeniny. A oslaví je tradičně koncertem k Poctě sv. Cecílii.

V sobotu 18.11.2017 se v pražském Rudolfinu opět sejde věčně proměnlivé muzikantské sdružení Collegium Quodlibet. V programu zazní díla trojhvězdí Vivaldi - Bach - Telemann. Druhou půli tvoří premiéry Stivínových typických "alchymistických" výletů a jeho flétnové či saxofonové "komentáře" k fragmentům skladeb autorů renesance, baroka až po široký výběr z hudby 20. století.

Důležitou vlastností těchto večerů a jejich přitažlivosti pro hudební veřejnost je samozřejmě reprezentativní výběr účinkujících. Publikum, tvořené zčásti stálými návštěvníky, se podílí na specifické atmosféře těchto hudebních slavností.

Hlavním partnerem koncertu je Skupina ČEZ, vstupenky TICKETPORTAL, Rudolfinum.

Kontakt:

www.stivin.info

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

ČR-hudba-zábava-lidé-jazz-Svitín-Cecílie-Stivín Quodlibet Systém