LYSÁ – CHOVATELSKÝ SVÁTEK

Králičí hop

Lysá nad Labem (Nymbursko) 14. listopadu (PROTEXT)

Český svaz chovatelů, z.s., pořádá Celostátní výstavu drobného zvířectva "Chovatel 2017"

Kde: na výstavišti v Lysé nad Labem

Kdy: 17. - 19. listopadu 2017

(otevřeno: PÁ 11.00-17.00 h., SO 9.00-17.00 h., NE 9.00-12.00 h.)

"Rodinné chovatelské stříbro" v podobě národních plemen králíků a drůbeže. Králičí hop - závody králíků, kteří svou touhou vyhrát mohou konkurovat závodním koním. Roztodivná morčata, zakrslí králíčci, potkani, jež můžete chovat i v panelovém domě. Holubi, podle kterých by Picasso nakreslil holubici míru ve stovkách podob. A nejenom to.

Vystaveno bude 3300 králíků, 2000 holubů, 1500 hus, kachen, krůt, kurů, perliček, křepelek a 200 morčat různých plemen v bodovaných expozicích. K tomu další zajímavé ukázkové expozice drobného zvířectva a bohatý doprovodný program pro děti.

Máte rádi zvířata? Tak v Lysé nad Labem vás to bude bavit! Stejně jako herečku Markétu Tallerovou, držitelku Ceny Thálie a chovatelku harckých kanárů, jež je mediální tváří výstavy "Chovatel 2017".

Kontakt:

Český svaz chovatelů, z.s.

Eliška Stejskalová

stejskalova@cschdz.eu

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

ČR-chov-Český svaz chovatelů