Agentura Bloomberg BNEF zařadila společnost LONGi Solar na druhé místo na světě z hlediska finančního zdraví

Bloomberg BNEF ranks LONGI Solar as World No.2 by Financial Health (PRNewsfoto/LONGi Solar)

Peking 14. listopadu (PROTEXT/PRNewswire)

Agentura Bloomberg New Energy Finance je předním světovým zdrojem informací o globální dynamice vývoje a finanční situaci v oblasti solárního průmyslu. Její systém zařazování výrobců solárních článků je důležitou základnou pro rozhodování odborníků v solárním průmyslu. Dvě nejdůležitější kritéria hodnocení jsou „financovatelnost" a „finanční zdraví".

Podle poslední hodnotící zprávy za druhé čtvrtletí roku 2017 je společnost LONGi Solar, která vstoupila na trh s moduly před pouhými dvěma lety, uvedená na seznamu „10 nejlepších světových značek solárních modulů využívaných ve většině projektů financovaných půjčkou" a její finanční zdraví se umístilo na druhém místě na světě a na prvním místě v Číně mezi všemi výrobci solárních modulů.

- Společnost LONGi Solar patří mezi 10 světově nejvýznamnějších značek solárních modulů z hlediska financovatelnosti

„Financovatelnost" je měřítkem pravděpodobnosti získání bankovních nabídek na bezregresní dluhové financování projektů, které využívají solární produkty.

Agentura Bloomberg New Energy Finance vytvořila na základě dokončených projektů sledovaných v rámci své databáze, včetně 5300 solárních projektů v posledních dvou letech, pořadí společností podle dluhového financování mezi globálními výrobci modulů „1. stupně" a společnost LONGi Solar se s přehledem dostala mezi TOP 10 (projekty po červnu 2015).

- Finanční zdraví - druhé místo na světě a na první místo v Číně

Bloomberg BNEF ranks LONGI Solar as World No.2 by Financial Health

Skóre Altman-Z je poměrným indikátorem vyjadřujícím finanční zdraví výrobce, který efektivně indikuje pravděpodobnost úpadku společnosti do dvou let. Skóre Z> 2,6 znamená, že podnik je v bezpečné oblasti, 1,1<Z<2,6 označuje šedou zónu a Z<1,1 označuje nebezpečnou oblast.

Výsledky zprávy agentury Bloomberg ukazují, že ve druhém čtvrtletí roku 2017 se v „bezpečné oblasti" nacházejí pouze tři společnosti vyrábějící solární moduly a společnost LONGi Solar je jediným čínským výrobcem modulů, který vykazuje skvělé finanční zdraví.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/602632/LONGi_Solar.jpg

KONTAKT: Paní Amy Ma, +86-183-9213-1832, mayy@longi-silicon.com

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

Čína-energie-finance-LONGi Solar

Banks, insurance companies, stock exchanges
Electricity, gas, heat and coal

Region

Asia, Australia