ŘANDA HAVEL LEGAL radila při akvizici jedné z největších solárních elektráren v Česku

Praha 13. listopadu (PROTEXT)

Advokátní kancelář ŘANDA HAVEL LEGAL pod vedením Matyáše Kužely zastupovala investiční skupinu Jufa při nákupu jednoho z největších českých solárních parků, fotovoltaické elektrárny Brno Tuřany. Tato transakce posunula investiční skupinu Jufa na třetí místo v rámci žebříčku majitelů fotovoltaických elektráren v Česku.

Kromě této transakce ŘANDA HAVEL LEGAL poskytovala právní poradenství v souvislosti s nákupem většiny z 20 solárních elektráren o celkovém výkonu 52 megawattů, které v současné době patří do portfolia skupiny Jufa.

Investiční skupina Jufa je českou investiční skupinou, která patří mezi nejrychleji rostoucí vlastníky solárních elektráren v České republice. Opírá se o transparentní strukturu dvou investorů, kterými jsou Jan Chrenko a Jiří Fast. Její hlavní činností je energetika - zejména obnovitelné zdroje energie se zaměřením na fotovoltaické elektrárny.

Fotovoltaická elektrárna Brno Tuřany, čtvrtý největší solární park v Česku, se skládá ze tří částí, které provozují společnosti BS Park I. s.r.o., BS Park II. s.r.o. a BS Park III. s.r.o. Celkový instalovaný výkon elektrárny je téměř 22 MW. Elektrárna se skládá z 90 tisíc kusů panelů a byla uvedena do provozu v letech 2009 a 2010.

Kontakt pro média:

Gabriela Fuchsová

E-mail: gabriela.fuchsova@randalegal.com

Telefon: +420 222 537 500

Advokátní kancelář ŘANDA HAVEL LEGAL poskytuje právní služby domácím i zahraničním společnostem, podnikatelům, soukromým osobám a veřejným institucím. Díky důkladné znalosti českého práva, domácího trhu a díky rozsáhlým zkušenostem právníků nabízí ŘANDA HAVEL LEGAL komplexní právní služby ve všech stěžejních oblastech práva. Práce i výsledky advokátní kanceláře ŘANDA HAVEL LEGAL jsou pravidelně oceňovány v prestižních mezinárodních i domácích publikacích a v nezávislých hodnoceních v oboru práva.

ŘANDA HAVEL LEGAL je jedním ze zakládajících členů mezinárodního sdružení ACT LEGAL . S více než 250 špičkovými právníky, daňovými poradci a obchodními experty ACT LEGAL představuje přirozenou a komfortní volbu pro ty, kteří potřebují špičkový právní servis na lokální i mezinárodní úrovni. Díky ACT LEGAL mají domácí i zahraniční osoby možnost získat na jediném místě právní podporu napříč celou Evropou.

Bližší informace o advokátní kanceláři ŘANDA HAVEL LEGAL naleznete na webových stránkách www.randalegal.com.

Bližší informace o act legal naleznete na webových stránkách www.actlegal.com.

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

ČR-energie-právo-solární-firmy-Jufa-ŘANDA HAVEL LEGAL

Law, crime, prison, accident and disaster
Electricity, gas, heat and coal
Banks, insurance companies, stock exchanges

Region

Prague, Central Bohemia region and Czech Republic