Thermo Fisher Scientific představil nového HR ředitele

Michael Ritter, ředitel lidských zdrojů brněnského centra Thermo Fisher Scientific (dříve FEI)

Brno 10. listopadu (PROTEXT)

Roli ředitele lidských zdrojů brněnského centra Thermo Fisher Scientific (dříve FEI) přebírá od listopadu Michael Ritter. Naváže na desetileté působení Evy Vacíkové, která výrazně pomohla rozvoji brněnské firmy - díky intenzivní práci s talenty a tvorbou zaměstnavatelské značky je opakovaně Thermo Fisher Scientific jedním z nejžádanějších zaměstnavatelů v Jihomoravském kraji. Za poslední dekádu přitom firma vyrostla z 250 na téměř 1000 zaměstnanců.

Michal Ritter působí v Thermo Fisher Scientific od roku 2009, mj. jako ředitel pro lidské zdroje pro Unity Lab Services EMEA s odpovědností za 1200 zaměstnanců ve více než 16 zemích Evropy. Dříve zastával vedoucí pozice v oblasti řízení lidských zdrojů mj. ve společnostech General Electric a Honeywell.

Thermo Fisher Scientific je světovým lídrem produktů pro vědu s obratem 20 miliard USD a více než 65.000 zaměstnanci v 50 zemích světa. Brněnské technologické centrum (Materials and Stuctural Analysis) se zaměřuje zejména na vývoj a výrobu špičkových elektronových mikroskopů.

Kontakt:

Markéta Janková

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

ČR-elektronika-věda-personální-firmy-Thermo Fisher Scientific