UNION COSMETIC – úspěšný český výrobce kvalitní tělové a vlasové kosmetiky a bytové chemie

Praha 10. listopadu (PROTEXT)

Společnost Union Cosmetic, s.r.o., byla založena v Praze v roce 2002. Výrobní závod se nachází v Třebechovicích pod Orebem, kde se nalézá zdroj kvalitní kojenecké vody, což je nedílná součást receptur výrobků Union Cosmetic.

Zpočátku byly základem výrobního programu produkty vlasové, koupelové a tělové kosmetiky značek Lilien a Naturalis. Díky zlepšujícím se technologickým možnostem se postupem času sortiment rozšířil, především o nové výrobky ze segmentu bytové chemie pod ochrannou známkou Twister.

Union Cosmetic si zakládá na neustálém sledování trendů, pružné inovaci produktů, vysoké kvalitě, atraktivním designu a příznivé ceně svých výrobků.

Produkty Union Cosmetic se staly součástí sortimentu většiny velkoobchodních a maloobchodních distributorů a řetězců. Rozšiřování působnosti společnosti Union Cosmetic vedlo k založení distribučních společností na Slovensku a Polsku.

Lilien – vlasová a tělová kosmetika

Lilien je značka vlasové a tělové kosmetiky kombinující přírodní složky a nejmodernější poznatky. Výrobky tělové kosmetiky dokonale hydratují, zvláčňují a zanechávají na těle velmi příjemný pocit svěžesti a čistoty. Výrobky vlasové kosmetiky velmi šetrně myjí, podporují výživu vlasových kořínků, zvětšují objem a dodávají vlasům zdravý vzhled a dlouhotrvající lesk. Dále obnovují přirozenou rovnováhu pleti. Speciálními výrobky této řady jsou dětské produkty, které dokáží zpříjemnit a prodloužit každodenní požitek dítěte z koupele a jsou velmi šetrné k pokožce. Z novinek určitě stojí za pozornost balzámy pro hebké rty s olivovým olejem, rakytníkem nebo brusinkou, zpěňovací mýdla či pěnové kapsle do koupele pro děti.

Naturalis - přírodní kosmetika

Naturalis je značka kvalitní přírodní kosmetiky, obsahující celou škálu bylinných extraktů. Díky nim jsou produkty Naturalis velmi šetrné k vlasům i pokožce. Dokonale hydratují a zanechávají na těle velmi příjemný pocit. Vzhledem ke vzrůstající poptávce se portfolio značky Naturalis významně rozšířilo o další produkty, např. o sprchové gely v tubách, cukrové tělové scruby či tělová másla.

Kontakt pro média:

Mariana Pohlová

PR & média

E-mail: pohlova@m-communication.cz

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

ČR-kosmetika-trendy-styl-obchod-Union Cosmetic

Retail chains and goods distribution

Region

Prague, Central Bohemia region and Czech Republic