Hymna pro záletnice, novinka "Lie To Me" Mikolase Josefa v čele hitparády

Praha 10. listopadu (PROTEXT)

Po roce stráveném v zahraničí se interpret, skladatel, producent a režisér hudebních klipů Mikolas Josef (22) vrací na scénu se čtvrtým studiovým singlem, taneční skladbou "Lie To Me" a ihned se umísťuje na prvních pozicích rádiových hitparád.

Píseň, kterou Mikolas označuje jako "F-kgirl Anthem", tedy hymna pro záletnice, pramení z Mikolasovy dvouleté vztahové absence.

"Myslím, že doba, ve které žijeme, je pro spoustu žen v mnohém náročná. Sociální sítě tvrdě diktují představu ženského ideálu a to v mnohých zanechává pocit nedokonalosti. Vidím až moc mladých žen hledajících samy sebe v příliš mnoha pánským postelích."

Ačkoli je oficiální premiéra videoklipu naplánována na 19.11.2017 od 20:00 prostřednictvím facebookového profilu Mikolase Josefa, všechna tuzemská rádia získala netradičně nahrávku exkluzivně v předstihu a již během prvního týdne se skladba "Lie To Me" dostala jako jediná píseň domácího interpreta na první pozici prestižní domácí hitparády Rádia Fajn, kde předběhla zahraniční interprety jako Zayn & SIA, Imagine Dragons nebo Eda Sheerana. http://www.fajnradio.cz/fajnparada/

"Lie To Me" je singl mezinárodního formátu se značným hitovým potenciálem, na kterém Mikolas spolupracoval s předním evropským zvukovým inženýrem Nikodemem Milewskim z Vídně (Felix Jaehn, Klangkarussel, Möwe a mnoho dalších), s nímž kooperuje od roku 2016. Produkce se ujal sám Mikolas a ve svých dvaadvaceti letech servíruje suverénní světovou pop-rapovou skladbu.

"Zahraničí mě změnilo. Myslím, že je to z mojí hudby hodně cítit," říká Mikolas, jenž premiérově otevře letošní prestižní ceny Czech Blog Awards www.CzechBlogAwards.cz v sobotu 18. 11. 2017 v kongresové hale hotelu Hilton Praha.

MÉDIA:

WEB

MIKOLAS JOSEF / BIO

Dvaadvacetiletý (4.10.1995) talentovaný skladatel, zpěvák, producent, scénárista a režisér svých klipů na sebe upozornil v roce 2015 prvním autorským singlem "Hands Bloody". Rapovou skladbu kompletně produkoval a stejně tak se sebevědomě ujal scénáře a režie obrazově poutavého klipu. Muzikantské zkušenosti, vlivy a další rozhled sbíral na rušných ulicích evropských metropolí, kdy si "buskingem" vydělával na živobytí ještě jako folkový kytarista, aby se přes Oslo, Hamburk, Curych a Vídeň vrátil do Čech a realizoval své hudební vize. Ty se však začaly rodit už v době jeho modelingové kariéry, kdy v 17 letech absolvoval řadu módních přehlídek a focení pro přední oděvní značky Diesel, Replay či Prada, a to i přímo v mecce módy v Miláně. Znechucen prostředím, v němž dle jeho slov dominují neupřímnost vztahů a materiálnost, postupně nacházel největší uspokojení a potřebu seberealizace právě při psaní textů a jejich zhudebnění.

Kontakt:

Michaela Derynková

e-mail: michaela.derynkova@imedium.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

ČR-pop-hudba-Imedium-Mikolas Josef