Společnost LJUNGSTRÖM dokončila montáž plynového ohřívače pro tepelnou elektrárnu ZW Nowa

Dabrowa Górnicza (Polsko)12. října (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost LJUNGSTRÖM dokončila instalaci těžké montáže na zakázku udělenou společností GE Power na dodávku plynového ohřívače Tail-End DeNOx Ljungstrom(R) (GGH) pro elektrárnu ZW Nowa; uhelnou a tepelnou elektrárnu o výkonu 150 MW ve městě Dąbrowa Górnicza v Polsku.

Tato zakázka na modernizaci stávajících pěti kotlů OPG-230 zavede zlepšení výkonu a snížení emisí, které splní náročnější předpisy týkající se emisí NOx. Instalace v teplárně ZW Nowa s vlastními patentovanými polosuchými moduly NIDTM společnosti GE bude zpracovávat 1,600.000 Nm3 spalin za hodinu a bude jednou z největších polosuchých zařízení FGD, které kdy bylo postaveno v Evropě.

Projekt byl realizován především v německém Heidelbergu, přičemž komponenty byly dodávány prostřednictvím evropského dodavatelského řetězce společnosti LJUNGSTRÖM.

„Společnost LJUNGSTRÖM je hrdá na to, že je partnerem společnosti GE Power," uvedl generální ředitel divize společnosti LJUNGSTRÖM v Heidelbergu, Dennis Yilmazoez. „Tato zakázka představuje rozsáhlé a rozmanité úsilí o splnění nových emisních standardů, které definovala Evropa pro emise generované procesy výroby elektrické energie a tepla."

O společnosti LJUNGSTRÖM

Společnost LJUNGSTRÖM, divize skupiny ARVOS, je světovým lídrem v oblasti vědeckých a technologických řešení. Specializuje se na kompletní služby celého životního cyklu tepelných elektráren a průmyslových zařízení. Společnost LJUNGSTRÖM, která má 95 let zkušeností s obnovou tepla a po celém světě nově definuje čisté tepelné energetické technologie prostřednictvím svých hlubokých zákaznických a technických znalostí. Více informací naleznete na webových stránkách www.ljungstrom-global.com.

KONTAKT:

Clint Rankin, 1-256-714-7993, clint.e.rankin@arvos-group.com

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/581656/Logo_ARVOS_Div_LJUNGSTRO__M_4c_Logo.jpg

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

Polsko-plyn-energie-teplo-firmy-LJUNGSTRÖM

Electricity, gas, heat and coal

Region

Europe, EU, NATO