Módní značka Manemo otevřela showroom v centru Prahy

Praha 12. října (PROTEXT)

Ve čtvrtek 5. 10. 2017 došlo k slavnostnímu představení pánské módní značky Manemo a zároveň k oficiálnímu otevření showroomu v centru Prahy. Na úspěšný start nové značky připili společně s investory i tuzemští a zahraniční dodavatelé a hosté z řad zákazníků.

Slavnostní odhalení značky proběhlo přímo v prostorách nově otevřeného showroomu na rohu ulic Pštrossova a Myslíkova kousek od Mánesa.

Značka Manemo se zaměřuje na zakázkové šití pro muže, které obléká do kvalitních a skvěle padnoucích outfitů. Nově byla představena vlastní konfekční řada Manemo.

Kolekce podzim/zima 2017 je inspirovaná aktuálními trendy a požadavky zákazníků na světovou kvalitu. Dominují kabáty z čisté vlny, obleky a saka ze sezónních materiálů. Cílem značky je pozdvihnout jedinečnost a osobitý styl mužů a přispět k dosažení jejich (nejen) pracovního úspěchu.

Kontakt pro média:

Nikola Jarošová

nikola.jarosova@manemo.cz

Pštrossova 207/1, 110 00 Praha 1

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

ČR-móda-styl-trh-firmy-Manemo

Retail chains and goods distribution
Newspapers, magazine, TV, radio, advertisement

Region