Eric Y.T. Chuo na MSV Brno 2017

Generální ředitel společnosti HIWIN Technologies pan Eric Y.T. Chuo (vpravo)

Praha 12. října (PROTEXT)

Expozici společnosti HIWIN na MSV 2017 navštívil generální ředitel společnosti HIWIN Technologies pan Eric Y.T. Chuo

HIWIN s.r.o. na brněnském MSV 2017 potvrdil plánovaný odhad růstu obratu pro rok 2017 o deset procent na 250 milionů korun

Významný dodavatel lineární techniky, společnost HIWIN s.r.o., na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně představila ucelený sortiment se dvěma novinkami a také šestiosý robot. Současně potvrdila plánovaný růst obratu o deset procent na 250 milionů korun. Význam českého zastoupení potvrdil svou návštěvou i generální ředitel společnosti HIWIN Technologies pan Eric Y.T. Chuo.

Kontakt:

HIWIN s.r.o., Medkova 888/11, 627 00 Brno, Česká republika

e-mail: info@hiwin.cz

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

ČR-stroje-MSV-firmy-HIWIN

Transport, cars, motorcycles, aircraft, ships, weapons

Region

Brno region