Veletrh CIIF 2017 se uskuteční v Šanghaji ve dnech 7. - 11. listopadu 2017

CIIF 2017 will be held in Shanghai on Nov. 7-11, 2017 (PRNewsfoto/CIIF)

Šanghaj 12. října (PROTEXT/PRNewswire)

Představte si, co dalšího přinese iniciativa „Vyrobeno v Číně 2025"

Jako obrovský přední výrobní veletrh v Číně se ve dnech 7. - 11. listopadu tohoto roku uskuteční Mezinárodní veletrh průmyslu v Číně (CIIF), který se koná v Národním výstavním a konferenčním centru (Šanghaj).

Veletrh CIIF na téma „Inovativní, chytré, zelené" bude zaměřen na oblasti nástrojů pro obrábění kovů a CNC strojů, průmyslovou automatizaci, ochranu životního prostředí, ICT, nové automobilové energie, nové energie, robotiku, nové materiály a letecký průmysl. Veletrh CIIF vytváří jedinečné příležitosti pro navázání mezinárodních kontaktů a představuje hlavní prezentační platformu iniciativy „Vyrobeno v Číně 2025". Hlavní linie veletrhu CIIF 2017 slučuje digitální a inteligentní terminál, který ukazuje hlubokou integraci informační technologie a výrobní technologie. Tato výroční výstava získala silnou důvěryhodnost a podporu průmyslu a stala se nejrychleji rostoucí výstavou, s loňským nárůstem o 17 %.

Více o veletrhu CIIF 2017

Veletrh CIIF 2017 bude při těchto působivých očekáváních velkým úspěchem:

- Účast více než 15 000 návštěvníků z nejméně 82 zemí a regionů.

- Účast více než 2 500 společností z 28 zemí a regionů. Více než 30 procent z Top 500 podniků na světě. Více než 70 procent vystavovatelů se domnívá, že veletrh CIIF je výstavou, kterou nelze pominout, a zajišťuje globální uvedení nových produktů prostřednictvím sítě CIIF.

- Veletrh CIIF 2017 bude pokrývat výstavní plochu více než 280 000 m2 ve 12 halách Národního výstavního a konferenčního centra (Šanghaj).

- Dosud největší program s 52 zasedáními byl také zorganizován pro posílení významu CIIF v průmyslu. Summity na nejvyšší úrovni se staly kolektivním přehledem a prognózou průmyslových trendů ze strany generálních ředitelů mnoha obřích společností z celého světa.

- Spojené království jako partnerská země veletrhu CIIF již druhým rokem přivedlo své přední podniky především z automobilového průmyslu a dalšího zpracovatelského průmyslu.

- Více než 300 mediálních partnerů a obchodních kanálů online a offline potvrdilo, že pomůže veletrhu CIIF s jeho celosvětovou propagací.

Veletrh CIIF 2017 se jako schválená událost světové asociace výstavního průmyslu UFI zabývá podporou šesti klíčových strategických vznikajících průmyslových odvětví iniciativ „Vyrobeno v Číně 2025" a „Jeden pás a jedna cesta" s cílem podpořit internacionalizaci této výstavy.

Více informací naleznete na webových stránkách www.ciif-expo.com.

Pro dotazy z tisku kontaktujte:

Paní Flora Hu, komunikace, CIIF Branch, Donghao Lansheng (Group) Co., Ltd

E-mail: florahu@shanghaiexpogroup.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/569734/CIIF_2017_SHANGHAI.jpg

KONTAKT: Paní Flora Hu, +8621-2206-8386, florahu@shanghaiexpogroup.com

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

Čína-obchod-průmysl-China International Industry Fair

Retail chains and goods distribution
Banks, insurance companies, stock exchanges

Region