Weber je NEJLEPŠÍ výrobce stavebnin za rok 2016

Praha 11. října (PROTEXT)

Weber, výrobce špičkových stavebních materiálů, obdržel ocenění NEJLEPŠÍ výrobce stavebnin roku za rok 2016. Tato soutěž probíhá ve dvou kategoriích: firmy s počtem do 250 pracovníků a firmy s počtem nad 250 pracovníků. A právě v této kategorii se Weber stal vítězem.

Odborná porota soutěže Nejlepší výrobce stavebnin roku posuzovala přihlášené závody a provozy průmyslu výroby stavebních hmot zejména podle následujících kritérií: ekonomická úspěšnost, silná pozice na trhu, energetická náročnost výroby, dosahovaná kvalita, zlepšování životního prostředí a řešení odpadového hospodářství, zavádění systémů řízení jakosti výroby, investiční činnost do výrobního zařízení v posledních třech letech, dosažená produktivita a zaměstnanost.

Složení poroty:

Ing. Pavel Malinský, MPO ČR (předseda); Ing. Michael Smola, SPS v ČR; Ing. Alexander Trinner, TZÚS Praha, s. p., pobočka Plzeň; Ing. Lukáš Peřka, VÚMAT Praha; Ing. Petra Lupíšková, ÚRS Praha.

Vyhlašovateli soutěže jsou Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR, ÚRS Praha a SPS v ČR.

Ocenění si převzali dne 5. 10. 2017 v rámci oslav dnů Stavitelství a architektury v Betlémské kapli v Praze 1 zástupci divize Weber.

Weber si získaného ocenění velmi váží a děkuje organizátorům, vypisovatelům a porotě soutěže.

Kontakt:

Monika Ruffrová

divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s.

Radiová 3; 102 00 Praha 10

T: 272 701 137; F: 272 701 138; E: monika.ruffrova@weber-terranova.cz

www.weber-terranova.cz

Něco o Weber:

je dnes v České republice jedním z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních fasádních a zateplovacích systémů, štukových, tepelně izolačních a sanačních omítek, nátěrů, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, lepidel na obklady a dlažby.

Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích.

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

ČR-stavebniny-trh-ocenění-firmy-Weber Saint-Gobain Construction Products CZ

Construction, building materials, real estate
Retail chains and goods distribution

Region

Prague, Central Bohemia region and Czech Republic