Organizace IEEE oznámila výběr Stephena Welbyho na pozici příštího výkonného a provozního ředitele

Piscataway (New Jersey) 11. října (PROTEXT/PRNewswire)

IEEE, největší světová technická profesní organizace inženýrů, vědců a příbuzných odborníků, kteří se zabývají vývojem technologií ve prospěch lidstva, dnes oznámila, že Stephen Welby se stane dne 2. ledna 2018 jejím výkonným a provozním ředitelem (COO).

„Stephen Welby má zkušenosti a vášeň potřebnou pro vedení organizace IEEE do budoucnosti," uvedla Karen Bartleson, předsedkyně a generální ředitelka organizace IEEE. „Je to dynamický vůdce se silným vztahem k poslání IEEE. Ve spolupráci s představenstvem může Stephen zajistit, aby organizace IEEE byla všeobecně uznávána jako hlas globální technické komunity a zásadním přispívatelem k vývoji a implementaci vznikajících a rušivých technologií."

„Jsem poctěn a nadšen, že jsem byl zvolen výkonným a provozním ředitelem organizace IEEE," poznamenal pan Welby. „IEEE je organizace, která pracuje na celém světě a podporuje širokou komunitu technických odborníků. Těším se na spolupráci s vedením IEEE, členským a odborným personálem, abychom zvýšili celosvětový dopad IEEE, podpořili naše členovy a dále propagovali poslání organizace IEEE."

V poslední době pan Welby působil jako asistent tajemníka obrany pro výzkum a inženýrství USA. Ve své funkci šéfa technologie ministerstva obrany USA vedl jednu z největších výzkumných, vývojových a inženýrských organizací na světě. Jeho technické zkušenosti zahrnují vývoj nejmodernějších leteckých a vesmírných systémů, robotiky, strojního učení, vysoce výkonného softwaru a senzorových systémů.

Organizace IEEE a její členové inspirují globální komunitu k inovacím pro lepší zítřek prostřednictvím svých více než 423 000 členů ve více než 160 zemích a často citovaných publikací, konferencí a odborných a vzdělávacích aktivit. Organizace IEEE je globálně důvěryhodným hlasem pro informace v oblasti inženýrství, výpočetní techniky a technologií. IEEE sponzoruje více než 1800 výročních konferencí a akcí a publikuje téměř třetinu světové odborné literatury v oblasti elektrotechniky, informatiky a elektroniky. IEEE je také tvůrcem mezinárodních standardů, které zahrnují prominentní standard IEEE 802® pro místní, metropolitní a další oblastní sítě, včetně sítí ethernet a bezdrátové sítě LAN (Wi-Fi®).

O organizaci IEEE

IEEE je největší technickou profesní organizací na světě, která se věnuje pokrokové technologii ve prospěch lidstva. Prostřednictvím vysoce citovaných publikací, konferencí, technologických standardů a odborných a vzdělávacích aktivit je IEEE důvěryhodným hlasem v širokém spektru oblastí, od leteckých systémů, počítačů a telekomunikací až po biomedicínské inženýrství, elektrickou energii a spotřební elektroniku. Více informací naleznete na webových stránkách http://www.ieee.org

Kontakt pro média:

Monika Stickel

m.stickel@ieee.org

+1-732-562-6027

Logo - http://mma.prnewswire.com/media/569366/IEEE_Logo.jpg

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

USA-stroje-komunikace-IEEE

Transport, cars, motorcycles, aircraft, ships, weapons