Platforma Tmall společnosti Alibaba Group podporuje akci New York Fashion Week: The Shows

New York 14. září (PROTEXT/BusinessWire)

Na letošní nákupní módní přehlídce platformy Tmall, pořádané před největším světovým dnem nákupů 11. listopadu, se představí návrháři ze Spojených států amerických

Největší čínská spotřebitelská platforma pro značky a maloobchodníky Tmall společnosti Alibaba Group (burzovní index NYSE:BABA) oznámila, že se spolu se společností Suntchi stala oficiálním partnerem akce New York Fashion Week (dále jen NYFW): The Shows. Chce pomoci americkým návrhářům a značkám, aby využili vliv a technologie společnosti Alibaba a vůbec poprvé oslovili čínský trh.

V rámci spolupráce vybrala společnost Alibaba návrháře na akci NYFW, které představí na již druhé nákupní módní přehlídce platformy Tmall, módní akci, která se uskuteční v říjnu jako předehra světového nákupního festivalu firmy Alibaba 11. 11. Global Shopping Festival, největšího dne nákupů na světě. V loňském roce Alibaba vysílala živě tuto akci na streamu pro sedm milionů diváků a představila více než 50 mezinárodních značek. Díky spolupráci se společností Alibaba budou mít přední američtí návrháři, jako například Opening Ceremony a Robert Geller, vůbec poprvé možnost se představit více než půl miliardě zákazníků, kteří navštěvují platformy Alibaba.

Ve snaze podpořit mezikulturní výměnu mezi Spojenými státy americkými a Čínou bude spolupráce zahrnovat rovněž jedinečnou akci „NYFW: China Day“, v rámci které se představí během NYFW: The Shows příští rok v září přední čínští návrháři vybraní na letošní módní prodejní přehlídce Tmall 2017.

„Jsme velmi rádi, že můžeme podpořit akci NYFW: The Shows a umožnit americkým značkám a maloobchodníkům, aby získali přístup ke stále rostoucí základně zákazníků v Číně,“ řekl prezident společnosti Alibaba Group Michael Evans. „Rozsah, technologie a vynikající znalosti zákazníků firmy Alibaba přinesou značkám a návrhářům skutečně jedinečnou možnost navázat kontakt se zákazníky na největším světovém trhu novými a moderními cestami.“

„Společnost Opening Ceremony jsme založili před 15 lety na základě inspirující cesty do Hongkongu. Vzhledem k tomu, že rodinné kořeny máme v Číně, je pro nás velmi vzrušující spolupracovat s tak významnou společností jako je Alibaba, sdílet náš příběh a rozšířit vliv naší společnosti ve světě,“ uvedli Humberto Leon a Carol Lim, zakladatelé společnosti Opening Ceremony.

„Jsme velmi rádi, že začneme budovat naši značku v Číně a pomocí moderní technologie společnosti Alibaba přizpůsobíme zážitek z nakupování na míru zákazníkům. Naše značka tak bude přístupnější pro stále větší počet zákazníků v Číně. To vše je velice důležité pro naši globální expanzi,“ řekl návrhář Robert Geller.

O společnosti Alibaba Group

Posláním Alibaba Group je usnadnění obchodování kdekoliv na světě. Společnost usiluje o vybudování budoucí infrastruktury obchodování. Předpokládá, že se její zákazníci potkají, budou pracovat a žít v systému Alibaba, a že tato firma vydrží alespoň 102 let.

Zdrojovou zprávu si můžete prohlédnout na stránkách businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170913005609/en/

Alibaba Group

Sharon Chan

Tel : +1 415-361-8219

Email : sharon.chan@alibaba-inc.com

Zdroj: Alibaba Group

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

USA-Čína-móda-trendy-obchod-Alibaba Group

Retail chains and goods distribution
Newspapers, magazine, TV, radio, advertisement

Region