Viac funkcií, emócií a slobody dizajnu v interiéri

Frankfurt 14. septembra (PROTEXT/ots)

Spoločnosť Yanfeng Automotive Interiors prináša do interiérov budúcich vozidiel citlivosť povrchov

Spoločnosť Yanfeng Automotive Interiors (YFAI), svetový líder v oblasti automobilových interiérov, je priekopníkom vo vývoji nových materiálov pre interiéry vozidiel. Na Medzinárodnom autosalóne IAA prezentuje spoločnosť spolu s konceptom activeSkin svoju vlastnú víziu integrácie intuitívnych ovládacích prvkov do interiérov vozidiel, ktoré rozostreli hranice medzi digitálnym a analógovým svetom. Tento nový koncept vývoja umožňuje zobrazenie údajov na mäkkých povrchoch. Funkčné a dekoratívne povrchy v interiéroch vozidiel sa budú v budúcnosti spájať čoraz viac.

"Budúca generácia povrchov je inteligentnejšia než kedykoľvek predtým. Stačí prejsť rukami po ploche pokrytej textíliou v aute a objaví sa interaktívne povrchové dekoratívne osvetlenie okolia. Plochy reagujú na nás," povedal Han Hendriks, Chief Technology Officer spoločnosti YFAI. "Je to pôsobivá technológia."

ActiveSkin od spoločnosti YFAI maximalizuje slobodu dizajnu

Pomocou technológie activeSkin je možné realizovať nové úrovne slobody v dizajne. Táto nová koncepcia vývoja úplne predefinuje starý dizajnový princíp "najprv forma, potom funkcia". V budúcnosti budú mať interiéry automobilov čoraz viac atmosféru ďalšieho priestoru na bývanie, a to vďaka povrchom, ktoré sú nielen dekoratívne a príjemné, ale aj plne interaktívne.

"Ponúkame funkčnosť na požiadanie, ktorá je viditeľná len vtedy, keď to potrebujete. Takto ponúkame možnosť personalizácie funkcií do interiérových povrchov," povedal Hendriks. Technológia activeSkin umožňuje slobodu interaktívneho dizajnu. Táto kvalita a elegancia implementujúca zobrazovanie a prenos dát, je presvedčivá.

"Pomocou technológie activeSkin môžeme dosiahnuť 3D efekt s prekvapujúcim zmyslom pre hĺbku," vysvetľuje Hendriks.

Trend smerom k zdieľanej mobilite a autonómnej jazde podporujú proces rozvoja

Táto nová technológia je obzvlášť zaujímavá, pretože sa dá použiť s obchodnými modelmi zdieľanej mobility. Digitálny obsah osobných aplikácií, online profilov alebo osobných zariadení sa synchronizuje okamžite pri vstupe do vozidla. Vodič má k dispozícii aplikácie, obrázky alebo svetelné efekty - v konečnom dôsledku všetko, čo podporuje životný štýl a osobné potreby a ktoré dokážu vytvoriť dokonalý zážitok z interiéru. Spoločnosť YFAI pretvára technológiu activeSkin interiér do Next Living Space. Široká škála možností je dostupná dokonca aj pri autonómnych vozidlách úrovne 3 až 4.

To, čo bolo nedávno ešte len vízia do budúcnosti, sa stane do roku 2022 súčasťou našej mobilnej reality.

Navštívte aj našu mikrostránku IAA alebo nás sledujte online:

YFAI Facebook: https://www.facebook.com/YFautointeriors

#ExperienceInMotion #NextLivingSpace

Ďalšie informácie Vám radi poskytnú:

Yanfeng Automotive Interiors

Jagenbergstraße 1

41468 Neuss

Nemecko

Astrid Schafmeister

Tel.: +49 2131 609-3028

E-Mail: astrid.schafmeister@yfai.com

Internet: www.YFAI.com

O Yanfeng Automotive Interiors

Spoločnosť Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) je globálnym lídrom v oblasti automobilových interiérov. Spoločnosť YFAI nanovo zadefinovala to, ako ľudia trávia svoj voľný čas, ako pracujú a ako sa hrajú v interiéroch svojich vozidiel v súčasnosti i v budúcnosti. Spoločnosť so sídlom v Šanghaji má približne 110 výrobných závodov a technických centier v 20 krajinách a zamestnáva viac ako 33 000 zamestnancov po celom svete. Navrhujú, vyvíjajú a vyrábajú interiérové komponenty pre všetky automobilky. Spoločnosť Yanfeng Automotive Interiors bola založená v roku 2015 a je spoločným podnikom spoločnosti Yanfeng, jedného z popredných dodávateľov čínskeho automobilového priemyslu a spoločnosti Adient, medzinárodného lídra v oblasti výroby automobilových sedadiel. Viac informácií nájdete na stránke www.YFAI.com.

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

Německo-automoto-Yanfeng Automotive Interiors

Transport, cars, motorcycles, aircraft, ships, weapons

Region

Europe, EU, NATO