Největší náborová akce lékařů a zdravotních sester všech dob v Praze ve dnech 20.- 21.10.2017

Praha 13. září (PROTEXT)

Velké zdravotnické zařízení z České republiky se pokusí konkurovat kariérním možnostem v Německu a Rakousku.

9. Mezinárodních job days lékařství a zdraví a 3. Mezinárodních job days pro zdravotnický a pečovatelský personál, které se uskuteční v NH Hotelu City Prague ve dnech 20.-21.10.2017, se zúčastní rekordní počet vystavovatelů. Celá řada TOP nemocnic z Německa a Rakouska do Prahy dorazí vůbec poprvé, aby se českým lékařkám a lékařům a zdravotním sestrám prezentovaly jako atraktivní zaměstnavatel.

Na letošní akci si návštěvníci budou moci rovněž poprvé vybírat z více než 40 klinik ze všech rakouských regionů, jejichž provozovately jsou ty největší zdravotnické skupiny. Vedle nejlepších nemocnic a zdravotnických zařízení z Německa se v Praze představí také univerzitní nemocnice. Novinkou letošního ročníku je účast jedné velké české zdravotnické skupiny, do které patří celá řada klinik a nemocnic, včetně vlastních laboratoří, která se bude snažit obstát v přímé konkurenci německých a rakouských nemocnic. Odborní návštěvníci z řad lékařek, lékařů, čerstvých absolventů i studentů lékařských fakult a zdravotních sester se mohou těšit na jedinečnou "záplavu" kariérních možností napříč všemi odbornostmi a pečovatelskými obory a budou si moci vybírat z 300 volných pozic.

Zastoupené nemocnice mají zájem jak o lékaře bez atestace a s atestací, tak i primáře a vedoucí lékaře. Lékaři ve vedoucích pozicích se v Německu a Rakousku řadí k nejlépe placeným profesím. Rovněž zdravotní sestry a pečovatelský personál se kromě vysokých platů mohou těšit na celou řadu atraktivních benefitů. Návštěvníci akce se budou moci ptát na vše, co je o práci v zahraničí zajímá, přímo 200 manažerů nemocnic, stejně jako českých lékařek a lékařů, kteří v Německu či Rakousku již dnes pracují.

Zastoupené TOP nemocnice zájemcům o práci kromě vysokých výdělků dále nabízí celou řadu benefitů jako firemní příspěvky na penzijní pojištění, dětské školky v areálu nemocnic, hrazené kurzy dalšího vzdělávání, pracovní poměr na dobu neurčitou, pracovní podmínky slučitelné s rodinným životem, příspěvky na spoření, finanční příspěvek na stěhování či minimálně 28 dnů dovolené v případě práce po celý kalendářní rok a mnohé další. Rovněž zmíněné české zařízení se velmi dobře připravilo, aby se svou nabídkou kariérních možností dokázalo v konkurenci německých a rakouských nemocnic uspět.

Účast nemocnic a zdravotnických zařízení ze všech spolkových zemí a regionů Německa a Rakouska, stejně jako české zdravotnické skupiny, je vynikající zprávou pro všechny odborné návštěvníky, kteří se chtějí informovat na nové kariérní možnosti, ať už se jedná o lékaře, zdravotní sestry, či pečovatelské pracovníky. V rámci akce se uskuteční velká tombola o věcné a peněžní výhry v celkové hodnotě 150 000 Kč.

Kontakt:

pr@agentura-rtk.cz

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

ČR-zdraví-lékaři-sestry-personální, firmy-Agentura RTK international