Mladé české golfové naděje na celosvětovém šampionátu září!

Čeští reprezentanti

Praha 12. srpna (PROTEXT)

Na začátku srpna se odehrál turnaj U.S. Kids Golf World Championship 2017 v golfovém ráji Golf Club Pinehurst na Floridě. Českou republiku reprezentovali čtyři mladí gofisti a golfistiky ve věkovém rozmezí 7 - 10 let. Jejich odhodlání a nadšení pro golf je zjevné už v jejich mladém věku. Nezalekli se účasti ani ve světovém turnaji daleko od domova a ve svých kategoriích dosáhli skvělých výsledků.

Konkurence byla jako každý rok velmi kvalitní a účast byla obrovská. Turnaje se zúčastnilo přes 700 hráčů z celého světa.

Skvělé výsledky českých golfových nadějí:

Louis Klein

v kategorii Boys 7, který skončil na 3. místě s celkovým score (-4).

Annika Kohoutková

v kategorii Girls 10 se umístila po třech skvělých kolech (81,76,77) na 21. místě. Od top 20 jí dělila pouze jedna rána.

Eliáš Pokorný

v kategorii Boys 10 se umístil na 168. místě s celkovým score (+65).

Gabriel Pokorný

v kategorii Boys 8 se umístil na 133. místě s celkovým score (+49).

Nadcházející turnaje v České republice

V rámci US Kids Golf Tour proběhly také v České republice během května a června turnaje na několika místech republiky. Na konci srpna se uskuteční semifinále v našem hlavním městě. Turnaj zakončí finále v místě, kde to všechno začalo. Těšit se na něj můžete 2. září 2017 v Darovanském Dvoře. "Ze semifinálového a finálového kola v Česku nominujeme ty nejlepší hráče a hráčky, kteří se tak mohou dostat do evropského a světového šampionátu US Kids Cup v roce 2018," uvedl Martin Bešta za agenturu Bestalent Golf, která US Kids Cup v Česku organizuje.

Pojďte s námi držet palce a fandit mladým českým nadějím!

Semifinále:

- 29. 08. 2017 ( út ) - Prague City Golf Zbraslav

Finále:

- 02. 09. 2017 ( so ) - Darovanský Dvůr

Kontakt:

Lucie Loudová

PR a komunikace

Lloudova1@gmail.com

+ 420 734 305 183

Martin Bešta

Majitel agentury Bestalent

martin.besta@bestalent.cz