Úspěšný vstup na ruský trh! Devátý DinoPark otevřen.

Praha 11. srpna (PROTEXT)

Společnost WEST MEDIA, s.r.o., producent a provozovatel sítě unikátních zábavních a vzdělávacích parků úspěšně dokončila svůj nejnovější projekt a 4. srpna 2017 otevřela svůj devátý DinoPark, tentokrát v ruském Bělgorodě.

Ve velmi krátké době se tak povedlo dokončit náročný projekt prvního frenchisového DinoParku a úspěšně vstoupit na ruský trh.

Jen za první dva dny prošlo branou do druhohor více než jedenáct tisíc platících návštěvníků!

Celková hodnota projektu převyšuje 4 miliony EUR a ze strany WEST MEDIA, s.r.o. zahrnovala dodání více než 90 statických i robotických modelů dinosaurů vyrobených ve vlastní manufakturní dílně, ze které pocházejí i modely pro další DinoParky v České republice, na Slovensku a ve Španělsku, technické zabezpečení parku včetně vybudování ostatních aktivit jako 3D kino s vlastním panoramatickým filmem, muzeum obsahující repliky fosílií koster z období druhohor, dětské atrakce a samozřejmě nejdůležitější prvek celého projektu - know-how.

DinoPark Europe tímto potvrdil svoji vedoucí pozici mezi evropskými provozovateli zábavních parků a bude nadále pracovat na jejím udržení a dalším rozvoji.

Umístění DinoParku v Bělgorodě: DinoPark se nachází bezprostředně v sousedství nedávno otevřené ZOO Bělgorod.

Bělgorod je město se 400.000 obyvateli ležící na jižní hranici Ruské federace.

DinoPark Europe - síť unikátních zábavních a vzdělávacích parků s tématikou druhohor.

Součástí sítě vzniklé v roce 2003 je aktuálně 9 DinoParků (ČR: Plzeň, Praha, Liberec, Ostrava, Vyškov, SR: Bratislava, Košice, ES: Algar, RUS: Bělgorod).

WEST MEDIA - producent a provozovatel sítě DinoPark Europe, výrobce robotických i statických modelů dinosaurů a navazujících dekorací.

Kontakt:

Jiří Machálek, WEST MEDIA, tel. 777107010

Milan Choulík, WEST MEDIA, tel. 777107052

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

ČR-Rusko-zábava-DinoPark-WEST MEDIA