Začal velký svatební výprodej módní značky Pánské obleky BANDI

Praha 11. srpna (PROTEXT)

Dne 10. 8. 2017 začal ve značkových prodejnách Pánské obleky BANDI velký svatební výprodej. Zájem veřejnosti je obrovský. Jen za první hodiny svatebního výprodeje zavítaly do prodejen stovky zákazníků. Cíl byl u všech stejný. Chtěli se obléci od hlavy až k patě, a to nejen na svatbu.

Do výprodeje je totiž zařazeno přes 8000 produktů včetně obleků. S výraznou slevou je možné zakoupit také svatební vesty, košile, obuv a luxusní svatební doplňky, například slavnostní regaty, manžetové knoflíčky a další. Veškeré zmíněné zboží lze pořídit se slevou až 50 %. Při nákupu tak zákazníci průměrně ušetřili několik tisíc korun, což pro ně bylo velkou motivací i odměnou.

Velký svatební výprodej mohou využít všichni. V prodejnách se tak běžně potkáte se svatebčany, manažery i s mladými muži, kteří využívají výprodeje pro nákup obleku do tanečních.

Pokud se potřebujete obléci a chcete ušetřit, navštivte prodejny módní značky Pánské obleky BANDI nebo nakupujte v e-shopu www.BandiVamos.cz. Pozor, akce trvá pouze do 23. 8. 2017, nebo do vyprodání zásob.

Kontakt:

Jiří Navrátil

BANDI VAMOS s.r.o.

E-mail: marketingovyreditel@bandi.cz

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

ČR-móda-styl-trh-textil-firmy-Bandi Vamos

Textile, clothing, glass, porcelain, jewellery, paper, wood
Retail chains and goods distribution
Newspapers, magazine, TV, radio, advertisement

Region