LEXXUS:Bydlení Jinočany se rozroste o druhý bytový dům

Praha 10. srpna (PROTEXT)

Areál rezidenčního projektu Bydlení Jinočany volně navazuje na starší zástavbu obce Jinočany s bohatou občanskou vybaveností. Celý komplex tvoří 22 rodinných domů a bytový dům, které se těšily velkému zájmu již v průběhu realizace. Realitní kancelář LEXXUS právě zahajuje prodej dalšího objektu – nového bytového domu s 20 komfortními jednotkami, který vyroste na podzim 2018 v sousedství již dokončených staveb. Developer chce začít stavět koncem letošního léta.

Nová etapa projektu Bydlení Jinočany vyroste ve středočeské obci Jinočany s velmi dobrou dopravní dostupností. „Tato lokalita je oblíbená nejen kvůli svému umístění v těsné blízkosti Prahy, pouze několik minut cesty autem od stanice metra Zličín nebo Stodůlky. Obyvatelé nového projektu navíc nemusí řešit typické problémy, které bývají charakteristické pro satelitní městečka. Díky strategickému umístění, jež navazuje na starší zástavbu obce, mají veškerou občanskou vybavenost na dosah ruky. Bydlení Jinočany proto představuje výbornou alternativu k životu v metropoli, kde navíc stále klesá nabídka vhodného rodinného bydlení,“ konstatuje Jakub Sedmihradský, Business Development Director LEXXUS.

Stávající třípodlažní dům s 20 slunnými bytovými jednotkami v dispozicích 1+kk až 3+kk a velikostech do 80 m2 doplní nová budova se stejným počtem jednotek. Obytný prostor jednotlivých bytů rozšíří předzahrádka, balkon nebo terasa. Parkování bude řešené formou podzemního garážového stání. „Pro celý objekt bude charakteristické nadstandardní vybavení a využití kvalitních materiálů. Kvůli snížení energetické náročnosti bude disponovat např. okny s izolačními dvojskly nebo certifikovaným kontaktním zateplovacím systémem,“ dodává Jakub Sedmihradský.

Obec Jinočany disponuje velmi dobrou dopravní dostupností. Tato lokalita umožňuje rychlý přístup na Pražský okruh a dálnici D5, místní obyvatelé však mohou využít rovněž autobusovou nebo železniční dopravu (vzdálenou od projektu 5 minut chůze), směřující buď do Zličína a Stodůlek ke stanici metra nebo na nádraží Praha – Smíchov. Majitelé nových domů nebo bytů zde naleznou také bohatou občanskou vybavenost – základní a mateřskou školu, restaurace, lékárnu či polikliniku i mnoho příležitostí k aktivnímu trávení volného času. V okolí se totiž nachází fotbalové hřiště, cyklostezky, 3 golfová hřiště, 2 jezdecké kluby, lanové centrum, tenisové kurty nebo řada památek a přírodních zajímavostí. Další obchody, služby a možnosti zábavy jsou dostupné v nedaleké nákupní zóně na Zličíně, vzdálené jen pár minut.

LEXXUS Group

Značka LEXXUS nabízí širokou nabídku nových bytů v developerských projektech, rodinných domů a pozemků v Praze a okolí. Již více než dvě desítky let se specializuje na nové byty a je jejich největším prodejcem v Praze. LEXXUS je oblíbenou volbou náročných klientů, požadujících vysokou kvalitu služeb a nabídky. Do portfolia skupiny LEXXUS Group dále patří značka Lexxus Norton, která se zaměřuje na prodej či pronájem výhradně luxusních, nadstandardních rezidenčních nemovitostí v nejlepších lokalitách Prahy a okolí.

Mgr. Denisa Višňovská

Partner LEXXUS

Email: pr@lexxus.cz

www.lexxus.cz