Kavalan získává 'trofej' soutěže International Spirits Challenge podruhé za sebou

Tchaj-Pej (Tchaj-wan) 17. července (PROTEXT/PRNewswire)

Kavalan, tchajwanský výrobce výběrové whisky, získal nejvyšší ocenění ve své kategorii na mezinárodní soutěži International Spirits Challenge (ISC) za svou whisky Kavalan Solist Ex-Bourbon Single Cask Strength druhým rokem za sebou.

Photo - http://mma.prnewswire.com/media/536082/Kavalan_awarded_2017_ISC_Trophy.jpg

V každé kategorii je udělována pouze jedna „trofej" soutěže ISC pro nejlepší produkt, která představuje "Výjimečný produkt, [s] Mimořádnou kvalitou."

Zesnulý technický poradce palírny Kavalan, Dr. Jim Swan, který hrál klíčovou roli při budování značky, získal také ocenění soutěže ISC za "Celoživotní zásluhy," které je nejvyšším možným oceněním pro osobu činnou v alkoholovém průmyslu.

Generální ředitel společnosti Kavalan, pan YT Lee uvedl, že dědictví Dr. Swana je stále živé a využívané v palírně Kavalan.

"Když jsme začali vyrábět whisky na Tchaj-wanu, kde se to doposud nikomu nepodařilo, zdálo se to být nemožným posláním. Naštěstí jsme měli pomoc největšího odborníka v oboru. Palírna Kavalan, která se odmítala vzdát, proslula výrobou výběrové whisky, což zavděčujeme Dr. Swanovi. Tuto trofej za rok 2017 bych rád věnoval Dr. Swanovi," dodal pan Lee.

Tato trofej je přiznávána po každoročním udělování zlatých medailí v červnu. Společnost Kavalan minulý měsíc získala největší počet zlatých medailí v těchto kategoriích: čtyři zlaté medaile za svou limitovanou edici whisky Distillery Reserve Single Malt Rum Cask, Podium Single Malt, ex-Bourbon Oak Single Malt a whisky Solist ex-Bourbon Single Cask Strength.

Jako průkopník tchaj-wanské whisky, palírna Kavalan postupně získala nejvyšší ocenění na nejprestižnějších soutěžích v oboru. Její whisky Solist Amontillado Sherry Single Cask Strength byla jmenována v roce 2016„Nejlepší Single Cask Single Malt Whisky světa" na prestižní celosvětové soutěži World Whiskies Awards (WWA) a její Solist Vinho Barrique získala v roce 2015 titul „Nejlepší Single Malt Whisky světa".

O palírně Kavalan Whisky

Tchajwanská palírna Kavalan se věnuje umění single malt whisky od roku 2006. Whisky Kavalan zraje v amerických dubových sudech v intenzivní vlhkosti a horku a k její kvalitě přispívají také mořské a horské vánky a pramenitá voda ze Sněžné hory, které společně přispívají k charakteristické krémovitosti whisky Kavalan. Kavalan se jmenuje po starém označení pro okres I-lan a může využívat třicetileté zkušenosti své mateřské společnosti King Car Group v oblasti výroby nápojů. Získala již více než 220 zlatých ocenění a dostupná je ve více než 60 zemích. Více informací na www.kavalanwhisky.com/EN/age.aspx

Kontakt pro média:

Yvonne Chou

886-3922-9000#7162

yvonne@kavalandistillery.com

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

Tchaj-wan-nápoje-trendy-trh-Kavalan

Foodstuff, drinks, tobacco
Retail chains and goods distribution