K POP World festival v Praze již tuto neděli

Praha 13. července (PROTEXT)

V již tradičním prostředí Národního domu na pražských Vinohradech odstartuje v neděli 16. července 2017 ve 13 hodin sedmý ročník K-POP Contestu, taneční a pěvecké soutěže v korejském popu. Pod záštitou korejského velvyslanectví v Praze čeká 12 finalistů tuhý boj o vysněnou poctu - reprezentovat Českou republiku na světovém finále K POP World festivalu v Korejské republice.

Tak, jak roste oblíbenost K-POPu, zvyšuje se každým rokem i náročnost soutěže. O stoupající prestiži K-POP Contestu svědčí i účast významných porotců a hostů, za které můžeme jmenovat např. špičkovou choreografku a tanečnici pí. Park Jun Hee, která je ve svém oboru vyhledávanou celebritou, jejichž služeb využívají např. Shinhwa, Bi Rain PSY a další. Vedle ní usedne mimo jiné exotický svalovec Christopher Mumba, známý z hudební skupiny New Element, tanečnice, choreografka a moderátorka Kisa Pivodová, nebo zpěvák a hudebník Michal Škrabák. Obstát před porotou tak nebude letos vůbec jednoduché. Soutěž již tradičně moderuje Ivo Neuwirth, známý sportovní komentátor.

Pořádající sdružení Czech Hallyu Wave postupně vybrušuje původně skromnou akci do podoby, kdy dnes již lze říci, že K-POP Contest má své pevné místo v kulturním kalendáři a i díky tomu každým rokem stoupá počet příznivců korejského popu. Letošní ročník má ty nejlepší předpoklady navázat na úspěchy těch předchozích, kdy čeští vítězové následně prorazili i v celosvětovém finále a v letech 2012-2014 se pravidelně umisťovali na stupních vítězů ve svých kategoriích.

Přijďte se i vy v neděli přesvědčit, že korejský pop již dávno není jen exotickou odnoží světové scény, ale že si v Česku již zaslouženě vydobyl svou pozici.

Pro více informací kontaktujte, prosím:

Czech Hallyu Wave (organizátor, občanské sdružení pro podporu česko-korejských vztahů)

Gabriela Sedláčková

Gabriela@eleganceindetail.com, Mobil: 725 549 572

Michaela Sojková

czechhallyuwave@gmail.com, Mobil: 608 829 555

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

ČR-Korea-zábava-pop-hudba-festival-Czech Hallyu Wave