Atotech Evropská protikorozní konference 2017 - požadavky, trendy a řešení

Obr.: Atotech Evropská protikorozní konference v Miláně, která se uskutečnila ve dnech 11. – 12. května 2017, se zúčastnilo více než 160 návštěvníků z celé Evropy

Berlín 19. května (PROTEXT)

Ve dnech 11. - 12. května 2017 se uskutečnila Evropská protikorozní konference 2017, ke společnosti Atotech se připojili zástupci, další důležití činitelé automobilového průmyslu a spojovacích materiálů. Více než 160 návštěvníků z 15 evropských zemí přijalo pozvání do italského Milána. Účastníci byli seznámeni s informacemi o posledních inovacích v protikorozních úpravách a technologii zinkových lamel.

Během letošního ročníku byla věnována zvláštní pozornost technologiím spojovacích materiálů. Renomovaní experti sdíleli s účastníky svůj pohled na nejnovější protikorozní technologie, současné a budoucí požadavky trhu, stejně jako na technologické trendy. Gabriele Ciaccio, manažer povrchových úprav v automobilce Fiat Chrysler, hovořil o technických a funkčních požadavcích na korozní testování definované nadnárodním výrobcem automobilů. Svým širokým přehledem ovlivnil pozvané hosty a taktéž i tým Atotechu. Sergio Pirovano, prezident Asociace italských výrobců šroubů (UPIVEB), sdílel fascinující pohled na trendy spojovacích materiálů, budoucí výzvy a příležitosti pro jejich výrobce.

"Protikorozní konference společnosti Atotech je evropské místo setkání, kde se společně scházejí nejlepší experti na povrchové úpravy," říká Romeo Carlo Taddei, vicepresident Atotechu pro Evropu & Ameriku. "Máme štěstí, že naše akce podporují a vystupují na nich významní řečníci. Při vývoji světových protikorozních procesů čerpáme také z jejich inspirativního vkladu," uzavírá konferenci pan Taddei.

O společnosti Atotech

Atotech je jedním z předních světových výrobců speciální chemie a zařízení pro výrobu plošných spojů a polovodičů, jakož i pro dekorativní a funkční povrchové úpravy. Atotech má roční obrat ve výši 1,1 mld. amerických dolarů. Společnost je plně odhodlána přispívat k udržitelnosti - vyvíjíme technologie pro minimalizaci odpadu a snížení dopadu na životní prostředí.

Kontakt:

Anna Luisa Halle

Erasmusstr. 20

10553 Berlín, Německo

tel.: +49 30-349 85-878

e-mail: anna-luisa.halle@atotech.com

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

Německo-ČR-průmysl-trh-odpady-firmy-Atotech

Retail chains and goods distribution
Banks, insurance companies, stock exchanges
Environment

Region