Program náboru talentů z USA společnosti GAC Motor je díky využití mezinárodních znalostí propagátorem její značky jako mezinárodního výrobce

Yu Jun, ředitel GAC Motor, při náborové akci (PRNewsfoto/GAC Motor)

Silicon Valley (Kalifornie)/ Boston / Detroit 18. (PROTEXT/PRNewswire)

Čínská nejrychleji rostoucí automobilka GAC Motor, která je dceřinou společností skupiny GAC Group, zahájila v Silicon Valley, v Detroitu a Bostonu náborový program pro talenty. Cílem společnosti je přilákat schopné a kreativní pracovníky, aby se připojili k rostoucímu mezinárodnímu týmu, který z ní rychle vytváří jednoho z nejlepších výrobců aut na světě.

Společnost GAC Motor má v současnosti volné pozice v oborech strojírenství, technologie výzkumu a vývoje, marketingu a komunikace, přijímá také pracovníky na školení v managementu.

Další dceřiné společnosti skupiny GAC Group se také účastní těchto náborových aktivit a vyhledávají talenty pro obsazování pozic v oblasti výzkumu a vývoje, autodílů, vozidel, obchodních a finančních služeb.

Během proslovu při příležitosti setkání zástupců společnosti GAC Motor s vynikajícími absolventy prestižních světových univerzit v Institutu technologie Massachusetts (MIT) v Bostonu, které se uskutečnilo 10. května, Yu Jun, generální ředitel společnosti GAC Motor, uvedl: „Společnost GAC Motor dosáhla úhrnné míry růstu ve výši 85 procent šest let za sebou; takovýchto úspěchů bychom nemohli dosáhnout bez znalostí a úsilí každého zaměstnance a naším cílem je poskytnout ideální platformu, kde lidé mohou dosáhnout svého plného potenciálu."

Toto vyhledávání světových talentů je nedílnou součástí zahraniční strategie společnosti GAC Motor, která zahrnuje integraci technologie a kapitálových zdrojů, stejně jako dodržování pěti světových obchodních systémů: výzkumu a vývoje, nákupního a dodavatelského řetězce, výroby, marketingu a zákaznických služeb.

Společnost GAC Motor také 22. dubna pořádala první mezinárodní konferenci distributorů v čínském Hangzhou, kde svým zahraničním distributorům umožnila diskutovat o budoucím vývoji automobilového průmyslu, vytvářet nové strategie brandingu a formy spolupráce, posilování pracovního kolektivu a představení produktů na základě výzkumu světového trhu z roku 2016.

Společnost má v úmyslu v roce 2017 představit na mezinárodním trhu luxusní modely, včetně vozů GA8 a GS8, nabízet produkty vyšší kvality a služby pro světové zákazníky.

„GAC Motor přidělí více zdrojů našemu sektoru zahraničního obchodu, posílí podporu svých distributorů v aspektech obchodní politiky, marketingu a reklamy a zavádění nových modelů s cílem vybudování mezinárodního distribučního týmu, který bude společně s naší společností růst v nové éře globálního rozvoje," dodal pan Yu.

„Zavedením programu náboru globálních talentů se aktivně účastníme celosvětového trhu, který rychle směřuje do „průmyslové éry 4.0", kde se technologie a inovace značky stávají klíčovými pro konkurenceschopnost."

Od roku 2008 společnost GAC Motor neustále překvapuje mezinárodní automobilový průmysl vozidly, které určují trend, technologickými objevy a novými rekordy prodeje. Společnost úspěšně provozuje činnost na Středním východě, v jihovýchodní Asii, ve východní Evropě, Africe a v Jižní Americe a pokračuje budováním zahraničních sítí prodeje a služeb ve 14 zemích a dalším rozšířením působnosti na trhu luxusních vozů. GAC založí své první severoamerické centrum výzkumu a vývoje v roce 2017 v Silicon Valley a vstup na severoamerický trh plánuje do roku 2019.

Pro zvýšení vlivu na mezinárodních trzích uspořádala společnost GAC Motor mnoho akcí, v roce 2014 spolupracovala při produkci filmu Transformers: Age of Extinction, zorganizovala asijsko-evropskou výpravu o délce 15 000 kilometrů, která procházela osmi zeměmi oblasti Hedvábné stezky v roce 2015 a byla také vybrána jako výlučný sponzor soutěže Africa Magic Viewers' Choice Awards 2016 a investičního fóra Nigeria Governors' Investment Forum v roce 2017.

V lednu 2017 se společnost GAC Motor představila na severoamerické mezinárodní automobilové výstavě (NAIAS) již potřetí a debutovala třemi populárními vozidly, prvním elektromobilem GE3, novým SUV GS7 a koncepčním vozem EnSpirit, čím upoutala velkou pozornost automobilových odborníků, znalců, médií a hostů. Vůz GS7 byl deníkem New York Times nazván „Hitovým SUV nové generace" a magazín Forbes jej označil za „Úctyhodný světový debut". V dubnu na autosalónu v Šanghaji uzavřelo GAC Motor strategická partnerství s 10 nejvýznamnějšími dodavateli v auto průmyslu, včetně společností Aisin Seiki, Michelin, Continental a Faurecia, s cílem vyrábět vozy nejvyšší kvality.

„K našim budoucím plánům patří zvýšení investic do technologií, abychom učinili další krok v našem přechodu na elektrická a inteligentní vozidla, dále posílili naši značku na mezinárodním trhu a vytvořili také ekosystém automobilového internetu pro propagaci GAC Motor jako světové značky s moderní výrobou, výzkumem a vývojem a marketingovými schopnostmi," uvedl pan Yu.

O společnosti GAC Motor

GAC Motor je dceřinou společností skupiny GAC Group, která vyvíjí a vyrábí vysoce kvalitní vozidla, motory, autodíly a automobilové příslušenství. V roce 2016 dosáhla meziroční míry růstu ve výši 96 procent, což je v daném období nejvyšší růst mezi čínskými značkami. Podle recenzí a hodnocení kvality služeb (IQS) agentury J.D. Power pro asijsko-pacifickou oblast v roce 2016 se společnost GAC Motor umístila na 5. místě mezi všemi značkami, což je již čtvrtým rokem nevyšší pozice mezi všemi čínskými značkami.

Pro další informace navštivte:

Facebook: https://www.facebook.com/GACMotor

Instagram: https://www.instagram.com/gac_motor

Twitter: https://twitter.com/gac_motor

Kontakt pro média:

Suki Wong

+86-186-8058-2829

sukie_gacmotor@126.com

Taki Jiang

+86-134-5028-4242

takijiang@126.com

Foto - http://mma.prnewswire.com/media/512923/Yu_Jun_GAC_Motor.jpg