Akcelerátor WARP Empower Spaces umožní, aby se zavádění produktů po celé Evropě stalo realitou

Join the program for start-ups, offering unique opportunities in the smart solutions. Apply to WARP Empower Spaces now! (PRNewsfoto/hub:raum and innogy Poland)

Krakov (Polsko) 17. května (PROTEXT/PRNewswire)

hub:raum (inkubátor německé společnosti Deutsche Telekom) spolu s firmou innogy Poland umožní mladým podnikatelům působícím v oblasti malých řešení uvádět na trh své moderní produkty a služby.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160907/405038LOGO )

(Fotografie: http://mma.prnewswire.com/media/512382/WARP_Empower_Spaces.jpg )

Podle zprávy agentury PwC, má 81% zákazníků povědomí o koncepci inteligentních domácích zařízení, ale jen 26% by takové produkty v současné době chtělo [1]. Kromě toho zákazníci uvádějí, že jsou ochotni zaplatit za inteligentní zařízení, která přinášejí úsporu nákladů, bezpečnost, zabezpečení a pohodlí. Firma hub:raum (inkubátor německé společnosti Deutsche Telekom pro začínající firmy) a společnost innogy Poland nedávno spustily program WARP Empower Spaces pro začínající firmy, který nabízí jedinečné příležitosti v oblasti malých řešení.

V současné době představuje označení „smart“ více než jen automatický a připojený, znamená inteligentní, promyšlená a smysluplná řešení, která mají dopad na lidi, jejich vztahy, preference a prostředí. Z toho důvodu je každá technologická firma velmi zaměstnána vytvářením produktů pro internet věcí nebo pro inteligentní a připojené předměty každodenní potřeby. Obrovskou výzvou je nabízet řešení, která by byla používána zákazníky v široké míře. K dosažení tohoto cíle musí mít začínající podniky působící v oblasti inteligentních řešení partnera, který je povede od vytvoření prototypu po uvedení produktů na trh.

Program WARP Empower Spaces organizovaný společnostmi hub:raum a innogy Poland je určený pro hledání začínajících podniků působících v oblasti malých řešení, jako je například inteligentní bydlení, inteligentní město, inteligentní domov apod. Kromě toho by pro tato řešení měly být výhodou možnosti, jak elektřina a konektivita mohou zlepšit a obohatit lidské životy vytvořením reagujícího prostředí.

WARP Empower Spaces poskytne začínajícím podnikům všechny nezbytné nástroje a jedinečné know how k tomu, aby mohli urychlit přípravu uvedení jejich produktů a služeb na trh a komercionalizaci projektů. Výsledkem bude, že začínající podniky, které nejlépe odpovídají potřebám obou korporací, budou mít šanci získat investice od inkubátoru hub:raum, společnosti innogy Poland a předních fondů v oblasti korporátního rizikového kapitálu.

Lhůta pro podávání žádostí do programu WARP Empower Spaces končí 26. května. Žádejte nyní prostřednictvím: https://warpaccelerator.com/empowerspaces/

1. http://www.pwc.com/CISconnectedhome

O inkubátoru hub:raum

hub:raum, je inkubátor společnosti Deutsche Telekom a nabízí řadu různých programů a formátů pro vytváření nových obchodních příležitostí mezi ekosystémem začínajících podniků a společností Deutsche Telekom. Inkubátor hub:raum navíc selektivně investuje do počáteční fáze začínajících podniků, které strategicky doplňují podnikání firmy Deutsche Telekom a umožňují jí plnit své priority v oblasti inovací.

O společnosti Innogy Poland

Skupina innogy Group je přední evropská energetická společnost působící v oblasti obnovitelné energie, elektřiny, infrastruktury pro dodávky zemního plynu a prodej. Největší dceřiná společnost skupiny innogy Group firma innogy Poland S.A. je zodpovědná za podporu rozvoje skupiny v Polsku a dodává energii 930 000 zákazníkům. Zaměřuje se na nabídky moderních a trvale udržitelných produktů a služeb pro své stávající i budoucí zákazníky, aby jim pomohla využívat různé formy energie efektivněji a zlepšila kvalitu jejich života.

Zdroj: hub:raum a Innogy Poland

Kontakt a další informace:

hub:raum, Konrad Mróz, odborník na firemní komunikaci, Email : hello@hubraum.com, Tel.: +48 602 203 067, https://warpaccelerator.com/empowerspaces/

Innogy Poland, http://www.innogy.pl, a biuro.prasowe@innogy.com

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

Polsko-komunikace-energie-trh-Innogy Poland-hub:raum

PC, Internet, telecommunications, post service
Retail chains and goods distribution
Electricity, gas, heat and coal

Region