5. výstava AGRO Chengdu zve podniky z celého světa pro hledání obchodních příležitostí v západní Číně

AGRO Chengdu 2016 (PRNewsfoto/Chengdu New East Exhibition Co.)

Chengdu (Čína) 17. května (PROTEXT/PRNewswire)

5. edice mezinárodního veletrhu moderního příměstského zemědělství v Chengdu (nazýván také AGRO Chengdu) se uskuteční v Chengdu (Čína) od 30. června do 3. července 2017. Tento veletrh organizovaný v západní Číně, který je věnován všem zemědělským produktům a technologiím, si klade za cíl vytvořit profesionální výměnnou platformu pro místní a zahraniční zemědělské podniky, kde mohou propagovat svou značku, rozšířit svou působnost a podporovat přeshraniční obchodní spolupráci.

Chengdu je významným městem čínské iniciativy Pásu a stezky a také městem, do kterého čínská vláda hodně investovala. Provoz železnice ucelených vlaků mezi Čínou a Evropou se stal důležitou tepnou ekonomického rozvoje Chengdu a výrazně přispívá k větší intenzitě mezinárodní spolupráce, která se projevuje také v oblasti zemědělství.

Zemědělské instituce, obchodní asociace a zástupci podniků z více než 10 zemí a regionů se každoročně scházejí na výstavě AGRO Chengdu za účelem obchodu a výměny. Pan Amir Laty, generální konzul Izraele v Chengdu, poskytl po návštěvě 4. AGRO Chengdu velmi pozitivní hodnocení této výstavy a viděl v Chengdu obrovský potenciál spolupráce s mnoha zeměmi, ke kterým zařadil Izrael.

V letošním roce se 5. AGRO Chengdu bude rozprostírat na ploše 55 000m2 , kde 1 300 vystavovatelů představí své zemědělské produkty a technologie, které budou pokrývat celý zemědělský dodavatelský řetězec -- od moderních zemědělských technologií, speciálních zemědělských produktů, materiálů využívaných v zemědělství, zemědělských strojních zařízení, logistiky a balení zemědělských produktů po moderní komplexní zemědělské služby a další. Je také nutno zmínit, že tento veletrh přidal pavilon spolupráce věnovaný iniciativě "Pásu a stezky", kde budou vystaveny zemědělské produkty, technologická zařízení a představeny projekty spolupráce různých zemí a měst patřících k této významné iniciativě.

Podniky z 11 zemí, včetně Ruska, Izraele, Francie, Malajsie, Austrálie, Španělska, Singapuru, Japonska, Thajska a Nepálu, potvrdily svou účast na tomto veletrhu, očekává se také účast podniků z dalších zemí. 5. AGRO Chengdu srdečně zve všechny průmyslové podniky, obchodní asociace a společnosti, aby se této výstavy zůčastnili a seznámily se s možnostmi rozvoje v západní Číně. Zájemci mohou kontaktovat paní Zhao z organizace Chengdu New East Exhibition Co.,Ltd. (organizátor tohoto expa), na tel. č. +86-028 86280019/ +86-18215577029, nebo na e-mail 261032945@qq.com.

Foto - http://mma.prnewswire.com/media/512309/AGRO_CHENGDU_2016.jpg

KONTAKT: Paní Zhao, tel.: +86-028 86280019/ +86-18215577029, nebo e-mail: 261032945@qq.com.

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

Čína-zemědělství-obchod-Chengdu New East Exhibition

Agriculture, forestry, water management
Retail chains and goods distribution

Region

Asia, Australia