Miss staré koleno 2017

Praha 17. května (PROTEXT)

Ve volné myšlenkové návaznosti na seriál ČT - "Život je ples" proběhne v rozmezí květen - říjen 2017 v šesti vybraných zařízeních sociální péče už 4. ročník volby "Miss staré koleno".

Informace o předcházejících ročnících - viz.: http://mladiduchem.cz/cs/miss-stare-koleno-2016

V porotě zasednou známé osobnosti - herci a herečky a režisér Tomáš Magnusek. Cílem projektu je pozitivně motivovat obyvatele zařízení sociální péče a umožnit jim - ať už aktivní nebo pasivní - účast na atraktivní akci. Zároveň pak přiblížit veřejnosti dění v zařízeních sociální péče - s cílem pozitivního náhledu na život seniorů v těchto zařízeních, ať už formou zveřejnění v médiích nebo pozváním rodinných příslušníků apod. na danou akci.

Záštita projektu: Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR

Generálním partnerem projektu je firma ABENA, partnery pak firma MK Market a Magnusfilm.

Kontakt:

Ing.Václav Džambík

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

ČR-idol-rodina-sociální-senioři-Untraco