Retro lednice Bulli: legenda ve stylu minibusu

Retro lednice Bulli

Praha 21. dubna (PROTEXT)

Po celém světě proslavený Volswagen Bulli Minibus, známý z éry hippies, symbolizuje spontánnost a pocit svobody, tak typické pro USA padesátých let. Díky spolupráci Gorenje a automobilky Volkswagen můžete nyní tento designový kousek zaparkovat i u vás v kuchyni.

Nepřehlédnutelná chladnička Bulli, stylizovaná do podoby známého minibusu, byla navržena ve spolupráci s automobilkou Volkswagen a stejně jako ikonický vůz přináší typické designové prvky.

Skvělý design ovšem zdaleka není jediné, co tato chladnička může nabídnout. Pod retro vzhledem se nachází chladicí prostor doslova nabitý moderními technologiemi a funkcemi. Chladničky jsou vybaveny funkcí lonAir, která udržuje potraviny čerstvé a zdravé, modernizovanými kompresory pro co nejnižší spotřebu a vysoce variabilním systémem polic.

Chladnička Bulli tak spojuje to nejlepší z obou světů. Úžasný retro design a nejmodernější technologie současnosti v jednom.

Kontakt:

Miloslav Hamsa

e-mail: miloslav.hamsa@numberone.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

ČR-elektronika-styl-automoto-trh-firmy-Volkswagen-Gorenje

Transport, cars, motorcycles, aircraft, ships, weapons
PC, Internet, telecommunications, post service
Retail chains and goods distribution
Newspapers, magazine, TV, radio, advertisement

Region