Prehistorický park v Chvalovicích u Znojma je na prodej

Chvalovice (Znojemsko) 21. dubna (PROTEXT)

Areál prehistorického parku u rakouských hranic bude 13. 6. 2017 prodán ve výběrovém řízení nejvyšší nabídce. Minimální cena areálu PREHISTORIC parku není stanovena.

Areál lze využívat jako muzeum nebo k jiným podnikatelským záměrům. Podle Evy Jeřábkové z dražební společnosti PROKONZULTA, která výběrové řízení organizuje, je na místě expozice prehistorických zvířat, dinosaurů a modelů předchůdce člověka, které nejsou součástí prodeje.

Areál je umístěn v blízkosti centra obce Chvalovice nedaleko od Znojma, na hlavním silničním tahu Znojmo-Vídeň. Součástí je zázemí s občerstvením i dětské hřiště.

Celý zábavní park je v provozu od roku 2010, v průběhu provozu byl postupně rozšiřován a doplňován. Předmětem prodeje je objekt sestávající z jednopodlažní budovy o podlahové ploše 1.360 m2 (vstupní hala, sociální zázemí, výstavní prostor) a přilehlé pozemky na ploše 2.464 m2.

Forma zpeněžení této velmi zajímavé nabídky byla zvolena záměrně přes výběrové řízení, tak, aby se ukázalo, jakou skutečnou cenu chtějí zájemci nabídnout.

Kontakt: Více informací o výběrovém řízení naleznete na https://www.prokonzulta.cz/vr/prehistoric-park-chvalovice--303.htm

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

ČR-reality-trh-aukce-firmy-Prokonzulta

Retail chains and goods distribution
Banks, insurance companies, stock exchanges

Region

Brno region