Žijící Buddha a zázrak uzdravení v podání Clemense Kubyho

Režisér a spisovatel Clemens Kuby si s hercem Jaroslavem Duškem náramně rozumějí

Praha 18. dubna (PROTEXT)

Německý režisér a spisovatel Clemens Kuby se proslavil vskutku zázračným uzdravením. Navzdory prognózám, že po těžkém úraze páteře z invalidního vozíku už nevstane, po roce usilovného cvičení, a zejména zmobilizování vlastní mysli, opět normálně chodí. Ve dnech 20. až 23. dubna 2017 zavítá do Prahy a v rámci jeho programu se budou konat přednášky, besedy a semináře pro veřejnost.

"Úraz jsem považoval za největší katastrofu svého života. Dnes je mým největším pokladem," uvádí Clemens Kuby. Po spontánním vyléčení se snažil odhalit mimořádné, leč skryté schopnosti lidského těla a mysli, a tak jezdil s kamerou po celém světě za léčiteli, šamany a osvícenými lidmi, včetně dalajlamy. Ve čtvrtek 20. dubna v pražské Městské knihovně bude Clemens Kuby vyprávět o nejstarší doložené reinkarnační tibetské linii a dobrodružném hledání současného vtělení 17. karmapy. Součástí přednášky budou ukázky z dokumentárního filmu Žijící Buddha a slavnostní křest stejnojmenné knihy. Od pátku 21. dubna do neděle 23. dubna proběhnou v Klubu Lávka semináře na téma sebeléčebné metody, kterou Clemens Kuby nazval Mental Healing. Prakticky představí způsoby, jak dosáhnout životní proměny a osvobození od tělesných, psychických, pracovních, finančních i vztahových problémů. Všechny akce budou tlumočeny do češtiny a zúčastní se jich zajímaví hosté jako například herec Jaroslav Dušek a virtuos na didgeridoo Ondřej Smeykal, tvůrci ojedinělé opery L2: Brána života!, inspirované pohnutými osudy Clemense Kubyho.

Kontakt: Jiří Kuchař, nakladatelství EMINENT, tel.: 602 663 940, info@eminent.cz, www.clemenskuby.cz.

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

ČR-zdraví-styl-literatura-víra-EMINENT

Health, medical treatment, pharmaceuticals
Politics, Religion Unions and Welfare Issues
Newspapers, magazine, TV, radio, advertisement
Culture, entertainment, hobbies

Region

Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Photograph

Uznávaný expert na problematiku mentální léčby, Clemens Kuby, letos navštíví Prahu již počtvrté a procházku po Karlově mostě si prý opět nenechá ujít