Start-up Enehano Solutions získal ocenění IBM Commerce

Praha 18. dubna (PROTEXT)

Prestižní ocenění Partner roku 2016 pro oblast IBM Commerce Solutions se podařilo získat mladému start-upu Enehano Solutions za vítězství ve výběrovém řízení na dodávku campaign management řešení pro Equa bank, celkové správy multi-kanálových kampaní.

Enehano Solutions je nyní partnerem Equa bank pro implementaci campaign management řešení na bázi IBM Campaign a IBM Marketing Cloud a jejich integraci na současné komunikační kanály banky.

Campaign management je unifikovaným nástrojem pro celkovou správu kampaní a prodejních příležitostí. Od samotného vytvoření, přes exekuci a správu, až po samotné vyhodnocení jednotlivých unikátních principů a samotných kanálů při zpracovávání obchodních potenciálů. Právě efektivní práce s daty (například o klientské loajalitě a spokojenosti) a možnostech nejen jejich uchovávání a postupného reportingu, ale i patřičného rozvoje k maximalizaci užitku, jsou mezi hlavními cíli tohoto řešení.

Enehano Solutions je mladou společností, která v sobě kombinuje propojení IT a businessu se zaměřením na oblast Salesforce, CRM, marketingu a digitálních technologií.

Kontakt:

Jiří Mach

CEO Enehano Solutions

jiri.mach@enehano.cz

+420 725 817 421

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

ČR-hospodářství-počítače-média-reklama-banky-firmy-RightWords Solution

PC, Internet, telecommunications, post service
Newspapers, magazine, TV, radio, advertisement
Banks, insurance companies, stock exchanges

Region

Prague, Central Bohemia region and Czech Republic