Kosmetická značka Kat Von D Beauty vytváří globální tým Artistry Collective a vlastní YouTube kanál

San Francisco 16. března (PROTEXT/PRNewswire)

Kosmetická značka Kat Von D Beauty vytváří první oficiální tým vizážistek s názvem Artistry Collective, který bude reprezentovat značku na světové scéně se čtyřmi špičkovými trendovými profesionálními vizážistkami.

Interaktivní multimediální tiskovou zprávu najdete zde: https://www.multivu.com/players/English/8058351-kat-von-d-beauty-artistry-collective

Jména jako Kelseyanna Fitzpatrick, Tara Buenrostro, Steffanie Strazzere a Leah Carmichael jsou vlastní důkladnou volbou Kat Von D a společně tvoří tým Artistry Collective značky Kat Von D. Každá z nich má zkušenosti a dovednosti v jiné oblasti a spolu vyjadřují poslání a talent značky Kat Von D Beauty, improvizaci, opravdovost, veganství, vysoký výkon a svobodu projevu od každodennosti až po avantgardu. Každá z těchto inovačních umělkyň má za sebou bohatou minulost a vzdělání v oblasti vizážistiky, práce s celebritami a předními vizážisty celebrit, či redakční činnosti.

„Jsem velmi potěšena, že budeme rozšiřovat rodinu značky Kat Von D spolu s těmito výjimečně nadanými dámami, které jsou dokonalými zástupkyněmi naší značky. Tyto talentované umělkyně jsem objevila díky jejich skvělé práci na osobních účtech na Instagramu a i když je každá z nich úžasná svým jedinečným způsobem, spolu budeme tvořit nepřekonatelný tým Artistry Collective. Jsem opravdovou fanynkou každé z nich - Leah dokáže dělat zázraky s pletí, v jejích rukou se každá tvář stává bezchybnou. Tara má drsný styl, který je dán jejím uměleckým zázemím. Steffanie zdobí gotický styl, který je zároveň romantický a krásný a u Kelsey vždy žasnu, jak dokáže pracovat s makeupem, jakoby to byla kresba, zejména v tak mladém věku. Tyto dámy jsou opravdovými umělkyněmi s velkým srdcem, které budou esencí propagace značky Kat Von D na celém světě na daleko sofistikovanější úrovni. Doufám, že jedinečný obsah, který s týmem Artistry Collective vytvoříme, bude inspirací také pro ostatní." - Kat Von D

„Naším cílem je znovuobjevení umělecké dokonalosti pro 21. století s debutujícím týmem značky Kat Von Artistry Collective." - Kelly Coller, ředitelka pro globální marketing, Kat Von D Beauty

Tým Artistry Collection bude pro značku Kat Von D Beauty pracovat na plný úvazek jako celosvětová vizážistická skupina, která plně využije všechny platformy ke sdílení svých dovedností se svými klienty a médii. V rámci týmu Artistry Collective bude každá umělkyně pravou rukou Kat Von D a společně budou publikovat články, vyvíjet produkty, zveřejňovat fotografie a texty, vést 101 vzdělávacích kurzů ve světě, zahajovat pro značku nové programy, vytvářet exkluzivní obsah v sociálních médiích značky a mnoho dalšího.

Kat Von D Beauty navíc spouští první YouTube kanál své značky, Kat Von D Beauty YouTube, který se stane klíčovým nástrojem práce týmu Artistry Collective. Umělkyně využijí kanál značky na YouTube, na kterém budou publikovat exkluzivní oznámení pro své fanoušky a předplatitele, spolu s uměleckým obsahem, který jste doposud neviděli. Podívejte se na upoutávku od Kat a v pondělky si každý týden nalaďte na polední program, který odhalí více o každé umělkyni, povypráví osobní příběhy a odvysílá rozhovory s moderátorkou Kat a vizážistické ukázky.

YOUTUBE: http://youtube.com/katvondbeauty

INSTAGRAM: @KatVonDBeauty

KELSEYANNA FITZPATRICK INSTAGRAM: @kelseyannaf

TARA BUENROSTRO INSTAGRAM: @juscallmetara

STEFFANIE STRAZZERE INSTAGRAM: @sstrazzere

LEAH CARMICHAEL INSTAGRAM: @iamleah

ARTIST BIOS + ONLINE PORTFOLIOS: http://www.katvondbeauty.com/artistrycollective

#KVDBArtistryCollective

O značce KAT VON D BEAUTY: VYSOKÁ ODOLNOST. VYSOKÝ OBSAH PIGMENTU. PLNĚ KRYCÍ.

Značka Kat Von D Beauty vznikla a vstoupila na trh v roce 2008. Inspirovaná tuší světoznámého tetovacího studia High Voltage Tattoo vytvořila Kat nezadržitelnou a velmi oblíbenou kosmetickou značku, jejíž výrobky se vyznačují vysokou odolností, vysokým obsahem pigmentu a skvělým krytím, jednoduše ideální pro odhalení vaší duše umělce.

Kat Von D neustále hledá ty nejdokonalejší kosmetické výrobky, které si dokážete představit, testuje a nosí vše, co sama vyrobí, čerpá nekonečnou inspiraci ze své umělecké praxe, ze zkušeností z tetovacího studia, z hudební kariéry, z boje za práva zvířat, z vedení kampaní v sociálních médiích a vlastní tvořivosti. Kat Von D je jednou z nejrychleji expandujících kosmetických značek díky umělecké dokonalosti, opravdovosti a inovaci.

Značka Kat Von D Beauty se prodává ve 25 zemích, v Severní Americe, Latinské Americe, Evropě, Jihovýchodní Asii, Austrálii, na Středním východu, ve Skandinávii, Spojeném království a Irsku - exkluzivně v obchodních sítích SEPHORA, Naimies, Debenhams a www.katvondbeauty.com.

O společnosti KENDO

KENDO je společnost se sídlem v San Franciscu (součást skupiny LVMH, která je přední světovou skupinou s luxusními výrobky), se zaměřením na rozvoj globálních kosmetických značek. Společnost KENDO přináší na trh nové, módní a inovační značky prostřednictvím originálních koncepcí, spolupráce a akvizic. Tým společnosti KENDO spojuje poznatky a zkušenosti z rozvoje produktů s marketingem a provozem, které mají přetvářet oblast kosmetiky. Její portfolio se dnes skládá ze značek Kat Von D Beauty, Marc Jacobs Beauty, OleHenriksen, Bite Beauty a Fenty Beauty by Rihanna. Pro společnost KENDO je charakteristická oddanost kvalitě, inovacím a předávání skutečných příběhů. Značky z portfolia společnosti KENDO jsou dnes distribuovány v 25 zemích světa.

Kontakt:

Farnoush Tabari

KAT VON D BEAUTY | PARIS, FRANCE

E-mail: ftabari@sephora.fr

Tel.: +33 1 71 17 41 47

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

USA-kosmetika-internet-KENDO

PC, Internet, telecommunications, post service
Chemical, pharmaceutical and cosmetic industry

Region