Salesforce CRM má prvního českého zlatého partnera

Praha 15. března (PROTEXT)

AspectWorks s.r.o. dnes oznámila, že dosáhla statusu Gold Consulting Partner Salesforce. Tento titul mohou používat společnosti, které úspěšně a kvalitně dokončí implementaci daného množství projektů v oblasti CRM, stejně jako splní přísná kritéria školení a certifikačních programů.

Získáním označení Gold Consulting Partner Salesforce se společnost AspectWorks stává první a jedinou českou společností, která tohoto úspěchu dosáhla.

Jan Svatoš, ředitel společnosti, toto ocenění komentuje: "Gold partnerství je dalším významným milníkem při naplňování naší vize stát se jedničkou na místním trhu v implementaci CRM platformy Salesforce. Toto ocenění vnímáme především jako závazek k udržení hodnotného partnerství s našimi klienty a nejvyšší úrovně kvality, jakou systém Salesforce reprezentuje. Je to jak ocenění naší kompetence a schopnosti dodávat hmatatelné výsledky včas a v rozpočtu, tak i rostoucího významu Salesforce na českém trhu."

Společnost AspectWorks je česká společnost, která působí na českém trhu v oblasti IT služeb a produktů již od roku 2005. Za více než deset let fungování, spolupracovala s desítkami klientů z ČR a zahraničí, u nichž úspěšně dokončila více než sto významných projektů. Specializuje se na vývoj softwaru na míru, kontroly kvality softwaru, outsourcing IT služeb a implementace cloudových řešení. Více se dovíte také na www.aspectworks.com.

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

ČR-počítače-služby-software-firmy-AspectWorks

Retail chains and goods distribution
PC, Internet, telecommunications, post service

Region