Marco Di Piazza - výstava v zahradě Kempinsky

Praha 21. května (PROTEXT)

Italský umělec Marco di Piazza představuje významný souhrn své poslední tvorby v zahradě hotelu Kempinsky v Praze 1. Jedná se o 12 soch z nerez oceli a patinovaného železa určených k vystavení ve venkovních prostorách. Sochy jsou vystaveny pro místní i mezinárodní veřejnost od dubna do října 2011.

Marco Di Piazza se narodil v Římě v roce 1961.

Jako velmi mladý se stěhuje do Toskánska, studuje umění a architekturu ve Florencii a v roce 1989 v San Gimignanu otevírá pro veřejnost vlastní Galerii - ateliér. V roce 2003 se s rodinou stěhuje do Bonnu v Německu a od této chvíle dělí svou uměleckou činnost mezi dva evropské regiony. Jeho malířská a sochařská díla se nacházejí v soukromých a veřejných sbírkách ve více než dvaceti státech.

V případě zájmu o bližší informace či rozhovor s umělcem prosím volejte prosím Tel.:

Kontakt: Dominika Francová

dominika.francova@gmail.com

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

ČR-výtvarné-Marco Di Piazza