New York (USA) 20. října (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost Two Trees Management Co. představila jeden z nejúžasnějších světových rezidenčních projektů současnosti - ClockTower. Jedná se o třípodlažní objekt v hodnotě 25 miliónů dolarů nad ulicí One Main Street v brooklynské čtvrti DUMBO. Původně byla tato ikonická věž postavena v roce 1914 a je známá především díky svým 4 obrovským hodinám. Dnes byla věž ClockTower představena na byt o velikosti 7.000 čtverečných stop (650,321 m2), který nabízí úžasný výhled na New York City, špičkové technologie a skvělé bydlení v nejživější a nejzábavnější části New Yorku. Díky tomu se tato rezidence stala jedním z nejoblíbenějších míst pro bydlení v New Yorku.

(Fotografie: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20091020/NY95083)

Architektonické řešení a rekonstrukce objektu ClockTower jsou dílem Davida Walentase, developera a hlavního představitele firmy Two Trees. Walentas, který chtěl čtvrť DUMBO přetvořit do stavu, v jakém se dnes nachází, strávil nad architektonickým řešením objektu ClockTower několik let a podařilo se mu jej přetvořit v nádhernou a jedinečnou stavbu. "Pečlivě jsme přetvořili původní prostor na byt, který nabízí skutečně jeden z nejlepších výhledů na světě," řekl Walentas. "Samotná věž ClockTower se nachází v blízkosti řeky East River a nabízí krásný výhled na Sochu Svobody, Brooklynský most, Manhattanský most a na celé panorama newyorkských mrakodrapů."

Výtah do bytu v ClockTower je uzamykatelný na klíč a ústí do moderního atria. ClockTower vyniká moderním designem. Celá tato oblast nabízí široké možnosti kulturního vyžití a je velmi oblíbeným místem pro život.

"Je to více než jenom nemovitost, je to umělecké dílo, které nelze napodobit," řekl Asher Abehsera, viceprezident firmy Two Trees pro rezidenční nemovitosti.

Prostorné skříně, do kterých lze pohodlně vejít, poctivé dubové podlahy, italská, na zakázku vyrobená kuchyně se skříňkami v bílé barvě v kombinaci s nerez ocelí, kuchyňská deska od návrháře Pietra Cardosy a spotřebiče od firmy Gaggeneu dodávají celému bytu nádech luxusu a funkčnosti.

A navíc díky 4 velkým oknům, která současně tvoří pozadí hodin, se tento byt doslova topí v denním světle a nabízí nepřekonatelný výhled, kterým se na první pohled odlišuje od ostatních objektů bydlení. Dokonce i luxusní vana v hlavní koupelně nabízí nepřekonatelný výhled na krásy dolního Manhattanu!

Více informací najdete na webových stránkách www.ClockTowerNY.com nebo zavolejte Asher Abehsera na čísle +1-646-724-2880.

Společnost Two Trees Management Co. vlastní většinu objektů v brooklynské čtvrti DUMBO ("Down Under the Manhattan Bridge Overpass"). Kromě toho firma vlastní další nemovitosti ve čtvrtích Downtown Brooklyn (centrum Brooklynu), Brooklyn Heights, Cobble Hill a Boerum Hill. Firma celkem vlastní 13 objektů a je druhým největším vlastníkem komerčních nemovitostí v Brooklynu, kde disponuje kancelářskými prostory o rozloze 3 miliónů čtverečných stop (278.709 m2).

Zdroj: Two Trees Management Co.

Kontakt: Asher Abehsera ze společnosti Two Trees Management Co., tel.: +1-646-724-2880

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

USA-byty-architektura-reality-kuriozity-Two Trees Management Co.

Construction, building materials, real estate
Culture, entertainment, hobbies

Region