NetGem představí na CeBITu nový set-top box

HANNOVER 18.března (PROTEXT/ots)

Telekomunikační společnosti, poskytovatelé internetových služeb a televizní společnosti nyní mohou profitovat z nového zařízení pro interaktivní televizi s názvem NetBox 3.5, který jim umožní v masivním měřítku zavádět nové internetové služby a interaktivní televizi.

Společnost NetGem, která se tak znovu ocitla na špici pelotonu, zavádí svoje zařízení NetBox 3.5, které nabízí přístup ke všem webovým stránkám díky tomu, že podporuje Real Audio, Macromedia Flash a personal Java *. Navíc optimalizovaná kombinace funkcí Picture-In-Picture (obrázek v obraze), překrytí HTML a dekódování intervalu snímkového zatmívání (Vertical Blanking Interval)umožní zavedení informačních služeb pro diváky u obrazovek v domácnostech na základě nedávno navržené platformy Advanced TV Enhancement Forum (ATVEF).

NetBox 3.5 je schopen nabídnout všechny tyto funkce prostřednictvím svého slavného browseru HTML/Javascript, který běží na nové vývoj předstihující hardwarové platformě a operačním systému Linux.

* Navrhuje se použití Personal Java 1.1.

Hlavní funkce a vybavení NetBox 3.5:

- možnost elektronického obchodování pomocí čtecího zařízení Universal Smart Card kompatibilního se standardem ISO 7816, kompatibilní s SSL2.0/3.0

- podpora interaktivní televize na základě specifikací ATVEF

- automatická dálková modernizace softwaru

- uživatelem nastavitelný elektronický průvodce programem

- vestavěný mikrofon pro nahrávání hlasu

- tři komunikační verze: modem Internal V90 56kb/s modem, kompatibilní s 2B+D Euro-ISDN (64 kb/s), interface 10 Base T Ethernet.

Na trhu v červnu 1999.

NetGem na výstavě CeBIT 99, Hannover, 18.-24.března, hala 6, stánek 20 (S6).

ots Original Text Service: NetGem SA

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: David Ostroff, NetGem SA, +33-1-46-91-98-88, nebo fax, +33-1-46-91-98-89, nebo david.ostroff@netgem.com; nebo Patrick Frison-Roche, Text 100 Public Relations, +33-1-49-04-41- 50, fax, +33-149-04-41-51, nebo patrickf@text100.fr, za NetGem SA

Webová stránka: http://www.netgem.com