Oslavy 60.výročí otevření obchodního domu Bílá labuť

Sdělení Rephana a.s. - Obchodní domy Bílá labuť:

Dne 18.března 1999 tomu bude 60 let, co se poprvé otevřely brány obchodního domu Bílá labuť v Praze, která je českou národní památkou prvého stupně. Oslavy začnou 18.března v 10:00 symbolickým znovuotevřením obchodního domu (stejně tak, jako tomu bylo před 60 lety 18.března 1939) a přestřižením pásky. Dále proběhne informační a umělecký program na galerii mezipatra v přízemí, kde po úvodní informaci k 60.výročí obchodního domu proběhne hudební produkce (Dalibor Janda a následně country kapela NETTO), módní přehlídka a soutěže pro zákazníky, zejména pro děti. Jako první však vystoupí za zvuku famfár sólistka Národního divadla s alegorickým partem zrození labutě. Tato show (tj.hudební produkce, módní přehlídka a soutěže) se budou opakovat čtyřikrát denně ve dnech 18.-20.března. V tomto datu budou poskytnuty speciální slevy pro zákazníky. Závěr dne bude ukončen slavnostním ohňostrojem z terasy obchodního domu ve 20:00.

Keywords Bílá labuť

Region