COPE se zapisuje na frankfurtský Neuer Markt

Společnost COPE, Inc. (OTC Bulletin Board:COPE) dnes oznámila, že má v úmyslu započít s druhotnou nabídkou svých běžných akcií ve druhém čtvrtletí roku 1999. Společnost zamýšlí nabízet podíly ze svých kmenových akcií a celkově tak postoupit 12 miliónů USD. Ve snaze dokončit nabídku má společnost v úmyslu upsat své kmenové akcie k obchodování na Neuer Markt frankfurtské burzy cenných papírů . O společnosti COPE

Společnost COPE je ve Švýcarsku založeným poskytovatelem služeb a řešení v oboru skladování dat. Vedle svých hlavních kanceláří ve Švýcarsku provozuje tato korporace svou činnost také v Německu a Rakousku.

Toto oznámení není ani nabídkou, ani výzvou k předplacení či koupi žádných cenných papírů.

Neexistují žádné závazné závazky na straně žádného předplatitele ke koupi nebo prodeji kmenových akcií společnosti COPE a nemohou být dána žádná ujištění o tom, že nabídka bude ukončena. Toto tiskové prohlášení navíc obsahuje předběžná prohlášení za účelem Aktu o cenných papírech z roku 1933 a Akt o výměně cenných papírů z roku 1934. Tato prohlášení se zakládají na přesvědčeních a očekáváních společnosti na základě informací, které jsou společnosti v současnosti k dispozici. Takováto prohlášení podléhají určitým rizikům, nejistotám a předpokladům, která jsou identifikována a popsána ve Zmocněném prohlášení společnosti z 20.srpna 1998 a Čtvrtletní zprávě ve Formě 10-QSB pro období končící 30.září 1998 pro Komisi pro cenné papíry a převody (SEC). Čtenářům se doporučuje zrevidovat informace SEC za účelem obsažnější diskuse rizik a nejistot. Jestliže by se mělo potvrdit jedno nebo více rizik, nebo ukáží-li se být odhady nesprávnými, skutečné výsledky se budou věcně lišit od očekávaných, odhadovaných a projektovaných a odchylky mohou být významné.

ots Originální Textový Servis: COPE, Inc. Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: Silvi Steiner, Public Relations, +41-41-798 3319; Kevin DeVito Investor Relations USA/Asia, +1-310-376-7721; nebo Adrian Knapp Investor Relations Europe, +41-41-798-3377, vše pro COPE, Inc. Webová stránka: http://www.copegroup.com

Keywords COPE

Region