Dai-ichi bude investovat jako partner do IBJ FT

PRAHA 1.března (PROTEXT-News Aktuell)

Industrial Bank of Japan a životní pojišťovna Dai-ichi 26.února se dohodly, že pojišťovna Dai-ichi bude investovat jako partner společného podniku do IBJ FT - pobočky Industrial Bank of Japan, kde povede společný výzkum v oblasti financování, pojišťování a vývoje nových finančních technologií. Na základě přeměny IBJ FT na podnik se společnou majetkovou účastí se spojí know-how partnerů a podnik se bude zabývat základním výzkumem finančních technologií se zaměřením zejména na bankovnictví, pojišťovnictví, důchody, cenné papíry, správu aktiv a výzkum vztahující se k aplikaci pokročilých informačních technologií v oblasti financí.

Podnik se společnou majetkovou účastí bude poskytovat podporu aktivitám aliančních partnerů a členům jednotlivých skupin aliance a současně vyhovovat potřebám klientů. Detaily o investiční společnosti: IBJ-DL Financial Technology Co.,Ltd Prezident: Katusuto Ohno Vlastnictví: 70 procent Industrian Bank of Japan

30 procent Dai-ichi Datum: Naplánováno na 1.dubna 1999 (podléhá schválení finančními úřady) Založena: duben 1998 Umístění: Chiyoda-ku, Tokio - Japonsko Akciový kapitál: 100 miliónů JPY (100procentně drženo IBJ) Zaměstnanci: 53 (stav k lednu 1999)

Keywords Dai ichi-Industrial Bank of Japan

Region