Společnost Hikvision zveřejnila své finanční výsledky za první pololetí (H1) roku 2020

Finanční výsledky Hikvision 2020 H1

Společnost Hikvision, poskytovatel řešení v oblasti internetu věcí (IoT) se zaměřením na video, zveřejnila své finanční výsledky za první pololetí roku 2020. V tomto období firma Hikvision dosáhla tržeb ve výši 24,27 miliardy čínských jüanů, což představuje meziroční nárůst o 1,45 %. Čistý zisk společnosti vyplatitelný akcionářům firmy dosáhl 4,62 miliardy čínských jüanů, což představuje meziroční nárůst o 9,66 %.

Tržby společnosti Hikvision na zahraničních trzích rovněž zaznamenaly výrazný růst a dosáhly výše 7,54 miliardy čínských jüanů, což představuje meziroční růst o 8,63 %.

Navzdory nepříznivému společenskému a hospodářskému vývoji v celém světě v prvním pololetí roku 2020 se firma Hikvision dokázala této situaci přizpůsobit a zavádět technologické inovace, které uspokojují potřeby zákazníků. To jí pomohlo vypořádat se s problémy a udržet pozitivní vývoj. Společnost Hikvision bude i nadále úzce spolupracovat se svými partnery na udržení stabilního růstu a vytváření hodnot pro své zákazníky s cílem vybudovat bezpečnější a trvale udržitelný svět pro všechny.

Kompletní finanční zprávu za první pololetí roku 2020 najdete zde.

O společnosti Hikvision

Společnost Hikvision je předním světovým poskytovatelem řešení v oblasti internetu věcí (IoT), se zaměřením na video. Díky rozsáhlé a vysoce kvalifikované pracovní síle ve výzkumu a vývoji vyrábí Hikvision kompletní sadu komplexních produktů a řešení pro širokou škálu vertikálních trhů. Kromě bezpečnostního průmyslu rozšiřuje společnost Hikvision svůj dosah i na inteligentní domácí technologie, průmyslovou automatizaci a automobilovou elektroniku, aby dosáhla své dlouhodobé vize. Produkty Hikvision také poskytují významné obchodní informace pro koncové uživatele, což může umožnit efektivnější provoz a větší komerční úspěch. Společnost Hikvision, která se zavázala k maximální kvalitě a bezpečnosti svých produktů, vyzývá partnery, aby využívali mnohé zdroje kybernetické bezpečnosti, které Hikvision nabízí, včetně centra Hikvision Cybersecurity Centre. Další informace naleznete na webových stránkách www.hikvision.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1221782/Hikvision_2020_H1_Financial_Results.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1221783/Hikvision_2020_H1_Financial_Results.jpg

KONTAKT: Luke Liu, +86-571-89935635

Keywords Čína-elektronika-hospodářství-trh-internet-firmy-Hikvision Digital Technology Co., Ltd.

Region
Asia, Australia