Novou kampaň kolekce plavek návrhářky Liliany Augustinové nafotila finalistka České Miss Kristýna Svobodová.

V kampani se objevují tradičně plavky se Swarovski kamínky a nejen pozlacenými komponenty. V této kolekci najdete hlavně jednobarevné plavky jak tlumených, tak pastelových barev různých střihů, včetně variant jednodílných plavek s páskem. Kolekce plavek doplňují sukně nebo přehozy ve stejných barevných tónech a u některých modelů najdete i zdobené roušky.

Liliana Augustinová se módě věnuje od roku 2012 a v posledních třech letech navrhuje i vlastní modely plavek a plážového oblečení. Většina jejích modelů je ručně zdobena Swarovski kamínky.

Kontakt:

E-mail: info@fashionisland.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Keywords ČR-móda-styl-textil-Augustinová

Region