PROTEXT VIDEO: TK Sdružení automobilového průmyslu k výsledkům českého autoprůmyslu v roce 2019 a dalšímu vývoji

ČTK bude dnes v servisu PROTEXT VIDEO vysílat tiskovou konferenci Sdružení automobilového průmyslu k výsledkům českého autoprůmyslu v roce 2019 a vývoji v souvislosti s pandemií koronaviru. Vyhlášeny budou nejúspěšnější firmy soutěže Podnik roku v automobilovém průmyslu. Přímý přenos začíná v 11:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČTK

Keywords ČR-automoto-průmysl-trh-koronavirus-Praha-30.6.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic