Arcibiskup Graubner promluví k divákům, tisková zpráva Televize Noe ze dne 20. března 2020

Praha 20. března 2020 (PROTEXT)

Olomoucký arcibiskup Jan Graubner odslouží mši svatou v přímém přenosu televize Noe a to v neděli 22. března od 10:30 hodin.

Televize Noe přinese pravidelnou nedělní mši svatou 22. března od 10:30 hodin z kaple Telepace v Ostravě. Sloužit ji bude olomoucký arcibiskup Jan Graubner. Ve virtuální katedrále promluví k věřícím nejen ve své diecézi, ale ke všem divákům televize Noe. Je to již třetí biskup v krátkém čase v našem vysílání. První byl pomocný biskup Martin David z ostravsko-opavské diecéze a to v úterý 17. března, druhý byl ve čtvrtek 19. března pomocný biskup pražský Zdenek Wasserbauer.

Mnoho věřících má tak jednu z možností, jak prožít platnou mši svatou prostřednictvím televizní obrazovky, jelikož všechny kostely jsou z důvodů vládních opatření proti šíření koronaviru zavřené.

Aktuální přehled bohoslužeb najdete na www.tvnoe.cz v Aktualitách.

Ing. Renáta Skřivánková

propagace televize Noe

e-mail: skrivankova@telepace.cz

Keywords ČR-církve-média-televize-Televize Noe-TELEPACE