Duchovní vzpruha v televizi Noe

Praha 16. března 2020 (PROTEXT)

Televize Noe rozšiřuje svou programovou nabídku.

"Musíme zůstat s diváky v modlitbě, co nejdéle to půjde!" řekl ředitel P. Leoš Ryška SDB. Proto k pravidelným poledním a nedělním přenosům bohoslužeb z kaple Telepace připojíme každý pracovní den v 7:00 hodin ráno živě mše svaté s papežem Františkem.

Dále navíc denně v 18:00 hodin nabídneme mši svatou z kaple nebo interaktivní pořad Uzdrav naši zem, do kterého budou moci diváci volat a sdílet své příběhy nebo i prosby týkající se současné situace. Moderátory pořadu budou P. Daniel Vícha a další známí kněží.

Ve čtvrtek 19. března 2020 zprostředkujeme ve 12:00 hodin mimořádný přenos mše svaté našich biskupů ze Staré Boleslavi.

Nově se připojujeme k modlitbě za nemocné a ošetřující personál, denně od 20:00 hodin.

www.tvnoe.cz

Ing. Renáta Skřivánková

propagace televize Noe

Telepace, s.r.o.