Garantované investování do rezidencí bude letos trojnásobné

Praha 14. února 2020 (PROTEXT)

Rezidence v unikátním projektu The Heart of Europe na uměle vytvořeném ostrově v Dubaji

The Heart of Europe

Přehřátý český trh s nemovitostmi a stále větší obava z rizikového nákupu domácích rezidenčních projektů zvyšuje zájem tuzemských investorů o nákup rezidenčních projektů v zahraničí. "Dosud byla tato oblast pro domácí investory spíše uzavřená, neboť chyběla nabídka kvalitních projektů, a především povědomí o garantovaném investování do tohoto typu nemovitostí. Zájem však v posledním roce roste, a to i na straně zahraničních developerů," říká jednatelka společnosti RealCare Invest Iveta Pauková. Současně dodává, že realizaci investic v zahraničí vždy musí předcházet detailní a dlouhodobá analýza světových trhů a jejich trendů, jakož i aspektů jednotlivých developerských projektů.

Garantované investování do zahraničních nemovitostí znamená pro investory jistotu až desetiprocentního výnosu z pronájmu, a to na dobu pěti či deseti let. "Tento typ investic v kombinaci s délkou garance je účinnou ochranou proti výkyvům spojeným s ekonomickými cykly," doplňuje Pauková. Navíc mají investoři po celou dobu kontraktu možnost své nemovitosti využívat a vyřešit tak například svou zimní či letní dovolenou v zajímavých světových destinacích. Jen za poslední dva roky objem investic do garantovaných investičních projektů překonal hranici 70 milionů korun. Letos bude podle aktuálních analýz počet realizovaných obchodů až trojnásobný proti předchozímu roku.

Vlastnit rezidenci v unikátním projektu The Heart of Europe na uměle vytvořeném ostrově v Dubaji, apartmán v hotelu s aquaparkem v Thajsku nebo v Tbilisi či byty ve Velké Británii? To jsou aktuální možnosti, které mají tuzemští investoři. Nabízí je v Česku ojedinělý projekt www.svetoverezidence.cz. "Podstatou není pouze zajištění nákupu kompletně prověřené nemovitosti, ale především kompletní poradenství a vyřešení všech detailů transakce spojené s investováním do projektů za našimi hranicemi," vysvětluje jednatelka společnosti Realcare Invest. Dodává, že za konkrétní nabídkou jednotlivých developerských projektů jsou měsíce práce, detailního prověřování všech ekonomických i dalších aspektů dané lokality a projektu. Ze stovky realit pro zájemce o investice zůstávají pouze jednotlivé rezidence nejvhodnější pro garantované investice.

Společnost Real Care Invest je první realitní společnost v České republice, která se zaměřuje na investice s garantovaným výnosem, aktivně vyhledává investiční příležitosti a prověřuje je. Zaměřujeme se především na nemovitosti v segmentu luxusních dovolených a wellness pobytů v Evropě a v Asii. Konkrétně na plážové rezidence, vila domy a apartmány s navazujícími hotelovými službami. Nabízí projekty, kde developer garantuje fixní zisk z pronájmu na 5 až 10 let.

Kontakt pro média:

Ladislav Pavlík

Communication manager

pr@realcareinvest.com

Keywords ČR-reality-trh-finance-firmy-Realcare Invest

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Building industry, housing and real property
Business, marketing
Finance, economics