Thermolka – konopná posila v zádech českého biatlonu!

Praha 10. února 2020 (PROTEXT)

Český biatlonový tým má ve svých řadách novou posilu. Oficiálním partnerem biatlonisty Michala Krčmáře se stalo hřejivé konopné mazání Thermolka značky Cannaderm od přední farmaceutické společnosti Simply You Pharmaceuticals.

Thermolka patří mezi nejprodávanější mazání na bolesti pohybového aparátu, proto s ní bude mít jistě správně namazáno i český biatlonista.

Při příležitosti navázání této spolupráce vznikla také krátká TV reklama mazání Thermolka, jejíž tváří je právě přední český biatlonista Michal Krčmář. Krátký video výstup je nyní ke zhlédnutí v televizním vysílání a brzy bude umístěn také na webové stránce www.thermolka.cz.

"Věříme, že se správným mazáním to Michal snadno natře soupeřům a dojede si pro nejedno hezké umístění ve Světovém poháru v biatlonu i na únorovém mistrovství světa," říká k uzavřené spolupráci produktová manažerka značky Thermolka Ing. Marie Michalská.

Kontakt: www.simply-you.eu

Keywords ČR-léky-farmacie-biatlon-firmy-Simply You Pharmaceuticals-Thermolka-konopné mazání

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic