Huami Amazfit mění budoucnost technologie fitness a nositelných zařízení a překvapuje na veletrhu CES 2020 představením 6 inovativních produktů pro 3 vertikální trhy

Las Vegas 9. ledna 2020 (PROTEXT/PRNewswire)

Huami na veletrhu CES 2020 v Las Vegas představila šest nových produktů pro tři vertikální trhy

Společnost Huami Amazfit byla oceněna jako Nejvýznamnější inovační podnik pro inteligentní nositelná zařízení a společnost Amazfit Powerbuds získala ocenění za nejlepších sluchátka TWS Fitness

Huami (NYSE: HMI), jedna z největších technologických společností na světě, překvapila průmysl a spotřebitele na veletrhu Consumer Electronic Show (CES 2020) v Las Vegas, kde představila šest nových produktů pro tři vertikální trhy: futuristický, interaktivní fitness přístroj Amazfit HomeStudio, který mění definici této kategorie; skládací běžecký pás Amazfit AirRun[1]; fitness sluchátka True Wireless Stereo (TWS) s řešením Clip-to-Go, Amazfit PowerBuds; sluchátka pro sledování spánku a zdraví Amazfit ZenBuds; nové outdoorové hodinky Amazfit T-Rex ze série sedmi chytrých hodinek společnosti a modernizovanou verzi hodinek Amazfit Bip S.

V uznání těchto průkopnických inovací a vedení společnosti Amazfit v oblasti inteligentních nositelných zařízení získala společnost Huami Amazfit dvě nejvyšší ocenění organizace IDG (International Data Group)[2]: „Nejvýznamnější společnost v oblasti inovací inteligentních nositelných zařízení" za své přední inovace v oboru a „Nejlepší sluchátka TWS Fitness" za nově představená sluchátka Amazfit PowerBuds.

Pan Wang Huang, zakladatel, předseda představenstva a generální ředitel společnosti, uvedl: „Rozšíření našich řešení v oblasti zdraví a fitness mimo chytré hodinky a sportovní náramky směrem k interaktivním běžeckým pásům a sluchátkům umožňuje společnosti Amazfit představit vizi budoucnosti fitness pro příští desetiletí. Ukazujeme, jak se zdraví a technologie mohou spojit v roce 2020 a v budoucnu."

Společnost Huami Amazfit, známá pro svá profesionální stylová inteligentní nositelná zařízení, si klade za cíl poskytovat uživatelům po celém světě inovace v souladu se sloganem „LEAP OVER LIMITS" (Přeskočte limity). V souladu s posláním společnosti „kombinovat zdraví a technologii" se společnost Huami zavázala vytvořit globální ekosystém zdravotní péče a stát se nejdůvěryhodnějším partnerem v oblasti zdraví a fitness pro všechny uživatele.

Balíček pro tisk a vysoce kvalitní fotografie produktů si můžete stáhnout z následujících webových stránek: https://drive.google.com/drive/folders/1dz2DdkDECoHQtdX_dKISdWtWV7yCYHOK

[1] POZNÁMKA: Běžecký pás „Amazfit AirRun" je jiný produkt než „AirRun".

[2] IDG byla založena v roce 1964 a je uznávanou organizací v technologickém průmyslu a přední světovou společností v oblasti médií, dat a marketingu.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1063171/Mr__Huang_Wang.jpg

KONTAKT: Yunya Liu, +86-15999658480, liuyunya@huami.com; pr@huami.com