Portál NajdiSpolužáky.cz opět sdružuje spolužáky

Praha 8. ledna 2020 (PROTEXT)

Nový webový portál umožňuje uživatelům kontaktovat spolužáky podle kraje a školy

Po ukončení známého internetového komunitního serveru Spolužáci.cz vznikl v červenci roku 2019 nový webový portál NajdiSpolužáky.cz, do kterého se mohou uživatelé snadno a zdarma zaregistrovat. Již nyní jej využívá více než 15.000 uživatelů! Projekt umožňuje uživatelům najít a kontaktovat bývalé i současné spolužáky, a to podle kraje, města a názvu školy.

Mezi hlavní výhody nového webového portálu patří přehledný design, intuitivní ovládání i registrace zdarma. Uživatel se může velmi snadno zaregistrovat, a podle města vybrat školu a následně třídu, do které se přidá. Uživatelé mezi sebou komunikují pomocí chatu, mohou do třídy pozvat další spolužáky nebo naplánovat třídní sraz. Také lze získat funkci hlavního správce třídy. Portál Najdispolužáky.cz se setkává s velkým úspěchem, což dokazuje i narůstající počet uživatelů za pouhých šest měsíce.

Náš webový portál naleznete na adrese NajdiSpoluzaky.cz. Facebooková stránka je k dispozici na tomto odkaze https://www.facebook.com/najdispoluzaky/.

Kontaktní osoba:

Lukáš Kříž

e-mail. info@najdispoluzaky.cz

Keywords ČR-internet-školy-zábava-NajdiSpoluzaky.cz

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Science, education and school system
IT, telecommunications
Media, society and lifestyle