Penzion roku 2019 má svého vítěze

Praha 3. prosince 2019 (PROTEXT)

Asociace hotelů a restaurací ČR předala 29. listopadu v pražské Empire Hall Slovanský dům v rámci slavnostního galavečera 14. Konference své již tradiční výroční ceny.

Součástí galavečera bylo také každoroční vyhlášení nejlepšího Penzionu roku. Partnerem této kategorie se již tradičně stal hotelový systém Previo a nejnavštěvovanější tuzemské rezervační portály Penzion.cz a Hotel.cz.

Do Empire Hall se sjelo přes 400 hostů z řad hoteliérů a restauratérů, cenu nejlepšímu penzionu předala Klára Blahová z Hotel.cz spolu s Vlastislavem Šosem, předsedou hodnotící komise pro Penzion roku.

A kdo se tedy stal držitelem ocenění PENZION ROKU 2019?

Téměř jednohlasně je letošním vítězem Bed & Bike Prachatice. O vítězi rozhodli především hosté penzionu, kteří penzion navštívili v průběhu letních měsíců, a následně i odborná sedmičlenná komise.

"V letošním roce jsme se setkali s rekordním počtem recenzí a opravdu nás těší, že hosté stále více upřednostňují kvalitu poskytovaných služeb a že zájem o dovolenou v Čechách a na Moravě stále narůstá. Zároveň je nám líto, že nemůžeme ocenit alespoň 50 penzionů, protože v letošním výběru, a to nejen v TOP 10, jsou opravdu úžasná zařízení," řekla Klára Blahová.

Do TOP 10 výběru letošního roku se dostaly tyto penziony:

Organizátoři ankety Penzion roku začnou připravovat další ročník již velmi brzy a zároveň doufají a věří v zapojení ještě více hodnotících hostů.

KONTAKT:

Tomáš Trejbal

marketing director Hotel.cz a.s.

tomas.trejbal@hotel.cz

Keywords ČR-turistika-hotely-rekreace